string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

26338
تارتار: تنها نگرانی ما زمین بازی است

این سبک فوتبال میراث کی‌روش است

تارتار: تنها نگرانی ما زمین بازی است

مهدی تارتار سرمربی گل‌گهر سیرجان درباره بازی تیمش مقابل استقلال می‌گوید: «یک بازی مهم با تیم قابل احترام استقلال داریم. دو تیم در جدول رده‌بندی نزدیک هستند و فاصله امتیازات کم است. بازیکنان خوبی داریم و تنها نگرانی ما زمین مسابقه است. از زیبایی‌های فوتبال این‌گونه زمین‌ها کم می‌کنند. باید بر اساس زمین استراتژی را مشخص کنیم. امیدوارم زمین اجازه بازی خوب را بدهد. این از عجایب فوتبال ما است، هزینه کرده بودیم و پرواز گرفته بودیم اما محل بازی تغییر کرد. ضرر کردیم و سازمان لیگ باید فکر آن را کند و شرایط تیم‌ها را در نظر بگیرد.»

او با اشاره به داوری بازی‌های تیمش این طور می‌گوید: «در گذشته VAR نبود و اشتباهات بیشتر بود، با آمدن آن اشتباهات به حداقل رسیده و تلاش می‌کنیم امروز اشتباهات کمی داشته باشیم. گروه داوری افراد باتجربه‌ای هستند. ان‌شاءا... مشکل خاصی پیش نیاید. ما سعی می‌کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم. استقلال از تیم‌های مدعی است اما ما از لحاظ کیفیت خوب هستیم و این را امروز ثابت می‌کنیم.» تارتار درباره شایعات مربوط به جدایی‌اش این طور می‌گوید: «این سؤال برای این بازی نیست اما جواب می‌دهم. در فوتبال مربیان وقتی نتیجه نمی‌گیرند طبیعی است که این حواشی ایجاد شود. البته آنجایی که می‌دانم مدیریت باشگاه در باخت‌ها هم کنار ما بوده‌اند. تشکر می‌کنم از مدیریت باشگاه که همیشه همراه ما بوده است.»

او در پاسخ به ادعای برخی‌ها که مدعی نتیجه گرفتن او مقابل پرسپولیس بوده، می‌گوید: «جواب این سؤال را بارها دادم و دوست ندارم تکرار کنم. عملکرد خوب خود را مقابل همه تیم‌ها همیشه حفظ می‌کنیم. این ذهنیت افرادی است که منطقی نیستند.» تارتار درباره کم گل بودن بازی‌های لیگ می‌گوید: «باید چند عامل را در نظر گرفت. به نظرم اصلی‌ترین دلیل باثبات نبودن مربی‌هاست. اگر مساوی کنید شرایط بهتری نسبت به باخت دارید. اکثر مربیان برای نباختن می‌آیند. گل زدن سخت شده، چرا که تیم‌ها دفاع مستحکم‌تری دارند اما در حمله تعداد کمی هستند. اختلاف سطح چهار تیم با بقیه تأثیر دارد، برخی تیم‌ها نمی‌خواهند ببازند. بازی‌های روز گذشته را دیدم. تراکتور با شمس‌آذر بودجه قابل مقایسه ندارند. شمس‌آذر موقعیت‌های گل خوبی داشت. این شکل فوتبال را آقای کی‌روش به فوتبال ما آورد و این میراث اوست که مربیان جوان ما یاد گرفته‌اند.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران