string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

مصاحبه

26784
قنبرپور: به صعود امیدها خیلی امیدوارم

گردش توپ تیم ما عالی است اما در ضربات آخر ضعف داریم

قنبرپور: به صعود امیدها خیلی امیدوارم

در شرایطی که تکلیف تیم امید کشورمان برای حضور در مرحله حذفی جام ملت‌های زیر ۲۳سال آسیا امروز مشخص خواهد شد، به سراغ یکی از مربیان باتجربه فوتبال پایه در ایران و سرپرست سابق باشگاه ‌پرسپولیس یعنی آقای مصطفی قنبرپور رفتیم.


*نظر شما درباره مدل بازی تیم امید ایران در دو بازی ابتدایی جام ملت‌ها چیست؟
من هر دو بازی و ۱۸۰دقیقه را کامل دیدم؛ عملکرد ما در چرخش توپ در زمین و گردش توپ خوب بوده و کادرفنی در این زمینه مثبت عمل کرده‌اند. مشخص است که در این زمینه کار شده و کادرفنی زمان زیادی برای این تیم صرف کرده است. تنها نقصی که در این تیم وجود دارد این است که ما روی ضربات آخر مشکل داریم و نتوانستیم به‌خوبی از فرصت‌های خود استفاده کنیم. مقابل ازبکستان مستحق برد بودیم و می‌توانستیم با حداقل یک گل به پیروزی برسیم اما تیم ازبکستان به بازی فیزیکی روی آورد و این مدل بازی آنها، روی سبک بازی ما‌ تأثیر منفی گذاشت. مصدومیت غندی‌پور و عسکری نیز شیرازه فکری تیم ما را از هم پاشید و به بازیکنان و کادرفنی شوک داد.


*نظر شما درباره عملکرد دفاعی تیم امید چیست؟
در بحث دفاعی در این دو بازی بسیار خوب و عاقلانه کار کردیم و کنترل خوبی روی جریان بازی داشتیم‌. همین که در این دو بازی گلی دریافت نکردیم و تیم کلین‌شیت کرد نشان می‌دهد که روی بخش دفاعی از سوی کادرفنی کار شده و تنها مشکل را در بحث ضربات آخر می‌دانم که امیدوارم طلسم عدم گلزنی ما در بازی آخر مقابل لبنان بشکند.


*درباره بازی امروز با لبنان نیز صحبت کنید.
برخلاف اینکه می‌گویند این بازی برای لبنان تشریفاتی است و این موضوع کار را راحت‌ می‌کند، من این را قبول ندارم و اتفاقاً لبنان راحت‌تر و با ذهن بازتر بازی می‌کند. ممکن است این تیم به جنگ‌های روانی روی بیاورد اما ما قطعاً از لحاظ فوتبالی و تکنیکی از آنها بهتر هستیم و اگر مدیریت خوبی روی ذهن خود داشته باشیم و کادرفنی ترکیب خوبی بچیند، شانس بالایی برای بردن بازی داریم؛ باید حواس‌مان به جنگ‌های روانی حریف جمع باشد و روی اجرای تاکتیک‌های روانخواه تمرکز داشته باشیم. حیف است که در این مرحله حذف شویم چون برای این تیم زحمت کشیده شده است؛ بازیکنان در این تیم بیشتر در اختیار کادرفنی بوده‌اند و شکل فوتبال تیم نیز در این مسابقات خوب و رو به جلو است. به این تیم بسیار امیدوار هستم و بازیکنان این تیم سرمایه و آینده فوتبال ایران هستند. اگر مقابل ازبکستان یک گل زده بودیم، الان داشتیم درباره احتمالات صدرنشینی در بازی لبنان صحبت می‌کردیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های مصاحبه