string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
علی جوادی

علی جوادی

فوتبال ایران

26787
اسپانیا با همه ستاره‌ها؟

اسپانیا با همه ستاره‌ها؟

در خبرها داشتیم 4 بازی در فروردین و خرداد برای تیم ملی تدارک دیده شده که بازی با اسپانیا، غنا و اسلوونی قطعی شده است.
اینکه یک تیم قواره‌دار اروپایی در این فهرست قرار دارد خبر خوبی برای هواداران فوتبال در ایران است که همه را به یک بازی پرخاصیت امیدوار می‌کند، اما یک نکته هنوز مشخص نیست؛ اسپانیا با همه ستاره‌ها مقابل ایران بازی می‌کند؟
لوییس دلافوئنته سرمربی اسپانیا به‌درستی و کامل‌ترین شکل ممکن از محصول آکادمی‌های قدرتمند تیم‌های اسپانیایی استفاده کرده و نتیجه این انتخاب هنرمندانه و جسورانه، تیمی ترسناک است که اروپا را به تسخیر خود درآورده و یکی از مدعیان جدی جام جهانی پیش‌رو محسوب می‌شود.
دلافوئنته در هر خط، چند بازیکن با کیفیت در اختیار دارد که هر یک از امتیازهای فنی استاندارد بهره می‌برند.
اسپانیا با این بازیکنان و این کیفیت می‌تواند بهترین حریف برای تیم ملی باشد. در راه جام جهانی باید از تیم‌های بزرگ استقبال کرد چون آن تورنمنت در بالاترین سطح برگزار می‌شود و برای حضور در آن باید به بالاترین میزان آمادگی رسید.
بی تردید بازی کردن با اسپانیا می‌تواند همان بازی رؤیایی ما باشد؛ اما به‌شرط آنکه اسپانیا همه فوق‌ستاره‌های خود را داشته باشد.
بی‌تردید اسپانیا تا جام جهانی، چهره عوض کرده و بازیکنان جدید را امتحان خواهد کرد، اما همین بازیکنانی که فعلاً در اختیار دارد برای هر تیمی خطرناک هستند.
دلافوئنته در خط دفاع کوبارسی، اریک گارسیا، بالده، کوکوریا، هاوسن، لاپورت و کارواخال، در خط میانی رودری، مرینو، پدری، اولمو، یامال و نیکو ویلیامز و در خط حمله موراتا و اویارزابال سوسیداد را در اختیار دارد. آیا اسپانیا با همه قوا و این بازیکنان اسم و رسم‌دار در برابر ما قرار می‌گیرد؟
اینکه دلافوئنته در آن بازی از چه بازیکنانی استفاده می‌کند برای ما حیاتی است. امیدواریم آن روز، روز استفاده از بازیکنان تستی و جوان نباشد. گرچه آن بازیکنان هم کیفیت فنی بالایی دارند؛ اما بازی کردن در برابر تیم کامل اسپانیا با هماهنگی بالا و کار تیمی قابل ستایش، همه ایرادهای فنی خطوط ما را علنی خواهد کرد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران