string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

26804
انتقاد از سوبوسلای بعد از پیروزی لیورپول

این یک بی‌احترامی بود

انتقاد از سوبوسلای بعد از پیروزی لیورپول

لیورپول دوشنبه شب توانست با برتری 4-1 برابر بارنزلی راهی دور بعد جام حذفی فوتبال انگلیس شود. بازی در آنفیلد برگزار می‌شد و سوبوسلای موفق شد گل اول را در دقیقه 9 به ثمر برساند و کمی بعد فریمپونگ گل دوم را زد اما میهمان در دقیقه 40 به گل دست یافت.
یک گل عجیب روی اشتباه بزرگ سوبوسلای که نزدیک به خط دروازه قصد داشت با پشت پا توپ را به دروازه‌بان برساند ولی توپ را به آدام فیلیپس تقدیم کرد تا فاصله به یک گل برسد.
هوریهان، مربی بارنزلی درباره این گل گفت: «آدام محصول آکادمی لیورپول و عاشق این تیم است. او این گل را برای همیشه در ذهن خواهد داشت و می‌تواند بگوید به تیم محبوبم در آنفیلد گل زدم. تعداد کمی مثل آدام می‌توانند چنین ادعایی داشته باشند ولی یک نکته درباره گل او باید بگویم. صادقانه، آن حرکتی که سوبوسلای انجام داد در واقع بی‌احترامی به ما و تیم خودش بود. آیا او در یک بازی بزرگ مثلاً لیگ قهرمانان چنین ریسکی می‌کرد؟ قطعاً خیر.»
آرنه اسلوت، مربی لیورپول نیز در این رابطه گفت: «من هم نقطه نظر خودم را درباره این گل دارم و به خودش خواهم گفت. این اولین بار نیست و من به صورت کلی حرف می‌زنم. ما 2-0 پیش بودیم و بازی آرام و تحت کنترل ما پیش می‌رفت و بعد روی یک اشتباه بد ما گل می‌خوریم و این اصلاً پذیرفتنی نیست. وقتی با دو گل پیش هستید، دریافت چنین گلی غیرقابل قبول است. شاید برابر تیم دیگر این منجر به شکست ما می‌شد. معمولاً وقتی ما دو گل پیش هستیم، برای زدن گل‌های بعدی می‌رویم ولی دریافت گل، شرایط ذهنی تیم را مختل می‌کند. در طول فصل ما چنین گل‌های ساده زیادی دریافت کرده‌ایم که نشان از عدم تمرکز ذهنی تیم دارد. این کمکی به ما نمی‌کند. ما باید از این اشتباهات درس بگیریم.»
اتفاقات عجیب دور اخیر از جام حذفی انگلیس بویژه حذف منچستریونایتد و همچنین باخت باورنکردنی قهرمان فصل گذشته، کریستال پالاس، مقابل تیمی دسته ششمی باعث شده که همه بازی‌های تیم‌های بزرگ در این مرحله برای هواداران این تیم‌ها هراس‌انگیز باشد. با این حال لیورپول اسیر طلسم این مرحله از جام حذفی نشد و مقتدرانه حریف خود را شکست داد.
مقابل بارنزلی در آنفیلد، زوج ترسناک لیورپول که هر دو خریدهای این فصل این تیم به حساب می‌آیند یعنی ویرتز و اکیتیکه درخشیدند. هر دو بازیکن بعد از دقیقه 60 و زمانی که نتیجه 2-1 به سود لیورپول بود به زمین آمدند. ویرتز در دقیقه 84 پاس اکیتیکه را به گل تبدیل کرد و در وقت‌های تلف شده بازی نیز این بار اکیتیکه بود که روی پاس ویرتز گل چهارم لیورپول را به ثمر رساند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها