string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

26806
ایران برای بازی اسپانیا هزینه نمی‌کند

ثمره مذاکره در قرعه‌کشی جام جهانی

ایران برای بازی اسپانیا هزینه نمی‌کند

 روز گذشته در صفحه یک و دو روزنامه ایران ورزشی، به طور مفصل به این موضوع پرداختیم که فدراسیون فوتبال ایران چهار بازی تدارکاتی را برای تیم ملی پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرده و برنامه شاگردان امیر قلعه‌نویی برای سال ۱۴۰۵ و تا پیش از جام جهانی، تا حد زیادی مشخص شده است. در گزارش خود، به این موضوع اشاره کردیم که احتمالاً دو تیم غنا و اسلوونی به همراه اسپانیا، سه حریف قطعی ایران در اردوهای پیش رو باشند و احتمالاً یک تیم آفریقایی نیز به فهرست رقبای تدارکاتی ایران در بازی‌های تدارکاتی پیش رو اضافه خواهد شد. هرچند که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران در آخرین صحبت‌های خود اعلام کرد که به دلیل شیطنت برخی افراد، از اعلام نام تیم‌های حاضر در لیست تدارکاتی تیم ملی ایران خودداری خواهد کرد.
 با این حال همان‌طور که در ماه‌های اخیر گزارش داده بودیم، تیم ملی اسپانیا احتمالاً یکی از رقبای اصلی تیم ملی فوتبال کشورمان در پنجره بازی‌های ملی ماه خرداد خواهد بود و ایران احتمالاً روز ۱۴ خرداد در ورزشگاه ریاسور اسپانیا، به مصاف قهرمان اروپا خواهد رفت. این در حالیست که اسپانیا در پنجره بازی‌های ملی ماه فروردین، در دیدار فینالیسیما که بین قهرمان اروپا و امریکای جنوبی برگزار می‌شود به مصاف آرژانتین خواهد رفت و در همان اردو، احتمالاً با همگروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ یعنی مصر دیدار خواهد کرد. نکته بسیار مثبت در خصوص تقابل احتمالی ایران با اسپانیا اما این است که فدراسیون فوتبال کشورمان برای برگزاری این مسابقه، هزینه‌ای حتی از پول‌های بلوکه شده فدراسیون در فیفا پرداخت نمی‌کند و برگزاری این مسابقه بزرگ و حساس، هزینه‌ای برای ایران به همراه نخواهد داشت.
 طبق شنیده‌ها از فدراسیون فوتبال، قرار است هزینه برگزاری این مسابقه مانند تورنمنت العین از سوی اسپانسر تأمین شود‌ و فدراسیون فوتبال در این زمینه، هزینه‌ای پرداخت نخواهد کرد. این موضوع را می‌توان حاصل مذاکره مسئولان فدراسیون و شخص امیر قلعه‌نویی با لوئیس دلافوئنته سرمربی تیم ملی اسپانیا دانست؛ چرا که سرمربی تیم ملی در یکی از مصاحبه‌های تلویزیونی خود به این موضوع اشاره کرد که در حاشیه مراسم قرعه‌کشی جام جهانی، با دلافوئنته در این زمینه صحبت کرده و سرمربی تیم ملی اسپانیا نیز از برگزاری دیدار تدارکاتی با ایران استقبال کرده است. بنابراین حضور هیأت ایرانی در قرعه‌کشی با وجود کارشکنی امریکا برای عدم صدور ویزای برخی از اعضای هیأت ایرانی، بسیار مؤثر واقع شد و حالا ایران به یک بازی تدارکاتی مناسب دست پیدا کرده است.
 مذاکره فدراسیون فوتبال ایران با فدراسیون کشورهای معتبر و تعامل بخش بین‌الملل فدراسیون با سایر کشورها، مهم‌ترین اتفاق در زمینه تدارک دیدن بازی‌های تدارکاتی برای تیم ملی کشورمان پیش از جام جهانی خواهد بود و امیدواریم از این به بعد نیز شاهد این تعامل‌ها باشیم تا تیم ملی کشورمان، برنامه‌ای مناسب برای حضور در جام جهانی داشته باشد. با وجود صحبت درباره بازی‌های تدارکاتی احتمالی، فدراسیون فوتبال ایران هیچ‌کدام از بازی‌های خود را پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی نکرده و برخلاف سایر رقبا، هنوز برنامه مشخصی برای حضور در دو پنجره بازی‌های ملی پیش رو ندارد و هواداران تیم ملی، همچنان منتظر نهایی شدن بازی‌های تدارکاتی معتبر پیش از جام جهانی هستند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها