string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
اکبر منتشلو

اکبر منتشلو

فوتبال ایران

27218
تارتار-سهمیه آسیا؛ مسیر سخت و صعب‌العبور

گل‌گهر به روزهای بهتر می‌اندیشد

تارتار-سهمیه آسیا؛ مسیر سخت و صعب‌العبور

شاگردان مهدی تارتار با جایگاه بسیار خوبی نیم‌فصل اول بازی‌ها را به پایان رساندند و توانستند نتایج قابل قبولی را کسب کنند. این تیم با شروع نیم‌فصل دوم بهتر هم نتیجه گرفت و در اولین دیدار نیم‌فصل دوم توانست آلومینیوم اراک را با 2 گل شکست دهد. در هفته هفدهم این تیم به مصاف فجرسپاسی رفت و این تیم را هم با 2 گل شکست داد. در هفته هجدهم گل‌گهر سیرجان یک بازی سخت در پیش داشت، رویارویی با قهرمان نیم‌فصل به طور حتم برای سیرجانی‌ها راحت نبود، آنها مقابل سپاهان باید در اصفهان بازی می‌کردند و اتفاقاً توانستند در مصاف با این تیم هم موفق شوند و دروازه سپاهان را خیلی زود باز کردند، اما روی یک غافلگیری در حالی که تیم بهتر میدان بودند، بازی را با تساوی به پایان رساندند.

کسب 7 امتیاز از 3 بازی، برای شاگردان مهدی تارتار آمار بسیار خوبی بود که آنها را به ادامه بازی‌های لیگ برتر امیدوارتر کرد. حالا آنها احتمالاً به روزهای بهتر و نتایج بهتر و البته کسب حداقل سهمیه آسیا فکر می‌کنند. در چنین شرایطی با نگاهی به بازی‌های آینده گل‌گهرسیرجان، این کار برای آنها بسیار سخت و شاید غیرممکن باشد. سیرجانی‌ها در هفته نوزدهم باید به مصاف ملوان بروند، تیمی که این روزها وضعیت بسیار خوبی دارد و کار را برای گل‌گهر سخت خواهد کرد. در هفته بیستم فولاد حریف گل‌گهر است، اتفاقاً این تیم هم با برد 3 بر یک مقابل پرسپولیس مدعی، حالا به یکی از معضلات گل‌گهر سیرجان تبدیل خواهد شد.

اتفاقاً پرسپولیس مدعی حریف هفته بیست و یکم گل‌گهر است که به نظر می‌رسد بازی 6 امتیازی شاگردان تارتار باشد. این تیم بعد از بازی با چادرملو اردکان که یکی از تیم‌های چغر لیگ برتر است باز هم باید با یک مدعی جدی و البته فعلاً صدرنشین لیگ برتر یعنی تراکتور بازی کند که ناگفته پیداست که این بازی هم برای آنها سخت خواهد بود. این وضعیت گل‌گهر در چند هفته آینده خواهد بود که به نظر می‌رسد می‌تواند این تیم را حسابی اذیت کند. اما در شرایطی که گل‌گهر و حتی سرمربی این تیم امیدوارانه کار را ادامه می‌دهند و حتی اگر در بازی‌های چند هفته آینده هم بتوانند نتایج خوبی کسب کنند، اما کار آنها در پایان فصل بشدت سخت‌تر خواهد شد.

در سه هفته پایانی گل‌گهر باید در هفته بیست و هشتم و بیست و نهم به مصاف تیم‌های شمس‌آذر قزوین و مس رفسنجان برود که فعلاً وضعیت خوبی ندارند و ممکن است در پایان فصل هم همچنان برای سقوط نکردن به میدان بروند که در این صورت این بازی‌ها هم برای گل‌گهر دردسرساز خواهد شد. اما هفته پایانی برای سیرجانی‌ها می‌توان گفت وحشتناک است، این تیم در هفته سی‌ام باید به مصاف استقلال برود، تیمی که از مدعیان است و ممکن است در پایان فصل برای قهرمانی و شاید هم کسب سهمیه تلاش کند که در این صورت به راحتی به سیرجانی‌ها امتیاز نخواهد داد.

با این وضعیت به نظر می‌رسد مهدی تارتار این روزها بیشتر از هر زمانی دغدغه داشته باشد چرا که این سرمربی فعلاً تیمش در روزهایی که خیلی خوب بوده، 2 امتیاز از دست داده و ممکن است تکرار این وضعیت، گل‌گهر و سرمربی‌اش را از رؤیاهایش دور کند. گل‌گهر فعلاً با 30 امتیاز در رده پنجم ایستاده است و فقط 2 امتیاز تا صدر جدول فاصله دارد. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها