string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
اکبر منتشلو

اکبر منتشلو

فوتبال ایران

27262
از گل‌محمدی تا حدادی‌فر

اخراج به سبک فولادی‌ها

از گل‌محمدی تا حدادی‌فر

قریب به دو سوم بازی‌های بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال کشورمان به پایان رسیده و این روزها شاهد تغییراتی روی نیمکت تیم‌های ناکام هستیم که البته سبک و سیاق این تغییرات کاملاً متفاوت است و تحمل برخی از مدیران آنقدر پایین است که باعث تعجب کارشناسان و هواداران فوتبال شده است و البته باید اشاره کرد که در این دوره از رقابت‌ها برخی از مدیران هم حسابی سنگ تمام گذاشتند و برای تغییرات روی نیمکت حسابی مقاومت کرده‌اند، که از جمله این مدیران باید به مدیریت خوب باشگاه آلومینیوم اراک اشاره کرد که با وجود ناکامی این تیم در هفته‌های گذشته همچنان از کادر فنی‌اش حمایت کرد و به نظر می‌رسد در نهایت این تیم موفق خواهد شد شرایط بهتری را تجربه کند. اما در این بین دو باشگاه فولادی طی یکی دو هفته گذشته، نیمکت تیم‌شان را تغییر دادند، اما سبک تغییرات در این دو تیم فولادی کاملاً متفاوت بود.

 باشگاه فولاد خوزستان با وجود تغییرات چند باره در رأس مدیریتی این باشگاه دو سال از یحیی گل‌محمدی حمایت کرده و با وجود ناکامی جدی این تیم در هفته‌های پایانی بیست و چهارمین دوره لیگ برتر و در 18 هفته گذشته از بیست و پنجمین دوره لیگ برتر، اقدام به تغییرات روی نیمکت تیم‌شان نکردند و در نهایت با ناکامی خطرناک فولاد، یحیی گل‌محمدی از نیمکت فولاد خارج شد و اتفاقاً این تیم با جدایی گل‌محمدی، فعلاً روزهای خوبی را سپری کرده است.
شاگردان مطهری در اولین هفته به مصاف ملوان رفتند و توانستند دوبار دروازه این تیم را باز کرده و یک امتیاز را در اولین حضور مطهری کسب کنند. در دومین هفته فولاد مطهری توانست شاهکار کند و با 3 گل زده، پرسپولیس مدعی را از پیش رو بردارد و در مجموع در حالی که فولاد قبلاً در 16 بازی فقط 7 گل زده بود، در 2 بازی، 5 گل به ثمر برساند. در کل فولادی‌ها با وجود تغییرات مدیریتی مداوم، حمایت صد درصدی از گل‌محمدی کردند، اما نتیجه‌ای نگرفتند. اما در اصفهان و دیگر تیم فولادی اتفاق دیگری رخ داد، قاسم حدادی‌فر هم مثل گل‌محمدی ناکام بود، اما فقط 18 بازی فرصت به او داده شد و در حالی که کادر مدیریتی باشگاه ذوب‌آهن به تازگی روی صندلی مدیریت نشسته بودند، اقدام به تغییرات روی نیمکت ذوب‌آهن و اخراج حدادی‌فر کردند. حدادی‌فر در این باره گفته بود: «پس از تغییر مدیریت باشگاه در نیم‌فصل، این اختلاف نگاه پررنگ‌تر شد و همزمان اصراری از سوی مدیریت جدید و فردی غیر ورزشی و خارج از باشگاه برای اضافه شدن آقای جلال امیدیان به‌عنوان یکی از دستیارانم مطرح شد؛ موضوعی که با مدل کاری و استقلال حرفه‌ای من همخوانی نداشت. حتی پیش از دیدار مقابل استقلال، به من اعلام شد که صرف‌نظر از نتیجه آن مسابقه، ادامه همکاری مشروط به پذیرش این خواسته خواهد بود. در چنین شرایطی، ترجیح دادم به اصول حرفه‌ای خود پایبند بمانم و راهی را انتخاب کنم که با باورها و شیوه کاری‌ام سازگارتر است؛ هرچند هزینه آن، پایان همکاری باشد و در نهایت، نپذیرفتن این رویکردها به پایان همکاری انجامید.» سبک و سیاق دو باشگاه فولادی کاملاً متفاوت بوده، اما این تغییرات فعلاً در فولاد جواب مثبتی داشته است، اما باید منتظر ماند و دید ورود امیدیان به این شکل در نیمکت ذوب‌آهن، چقدر می‌تواند در ادامه روند ذوب‌آهن مثبت باشد.
 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران