string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

27297
حساب دوچرخه‌سواری بسته شد

در آستانه رقابت‌های آسیایی

حساب دوچرخه‌سواری بسته شد

در آستانه مسابقات قهرمانی آسیا، حساب فدراسیون دوچرخه‌سواری به‌خاطر دیه ۱۶ سال پیش دوباره بسته شد.
حساب فدراسیون دوچرخه‌سواری برای یک پرونده قدیمی بسته شده بود که با انجام برخی پیگیری‌ها باز شد اما در شرایطی که فدراسیون به دنبال گرفتن ویزا برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا است، این حساب دوباره با شکایت شاکیان برای دریافت مطالباتشان بسته شد.
پرونده به سال 88 مربوط می‌شود و طبق رأی دادگاه، یک دوچرخه‌سوار در حین تمرین برای حضور در اردوی آمادگی المپیاد ورزشی ایرانیان با یک کامیون که در کنار جاده پارک بوده، برخورد کرده و این فرد قطع نخاع شده است.
طبق رأی دادگاه، برای این فرد ۴ دیه کامل تعیین شده که ۳۰درصد آن را باید هیأت دوچرخه‌سواری خوزستان و ۱۰ درصد را اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان پرداخت می‌کردند. از آنجا که هیأت دوچرخه سواری خوزستان ۳۰ درصد را پرداخت نکرده است از این رو اکنون فدراسیون دوچرخه‌سواری به عنوان نهاد بالادستی هیأت دوچرخه‌سواری خوزستان محکوم شده که ۳۰درصد سهم هیأت دوچرخه‌سواری استان خوزستان را پرداخت کند (حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان). فدراسیون دفعه قبل توانست حساب را باز کند اما اکنون دوباره با نامه دادستانی اهواز حساب این فدراسیون بسته شد. این اتفاق در حالی رخ داده که فدراسیون در تلاش است بتواند ویزای عربستان را برای حضور در قهرمانی آسیا بگیرد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار