string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
محمد محمدی سدهی

محمد محمدی سدهی

فوتبال ایران

27356
عالمی: فراز و نشیب استقلال نگران‎‌کننده است

بعد از بازی با تراکتور مشکلات آشکار شد

عالمی: فراز و نشیب استقلال نگران‎‌کننده است

نخستین دیدار از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال پنجشنبه برگزار شد و استقلال توانست با نتیجه 3-2 شمس‌‎آذر قزوین را شکست دهد و به رده دوم جدول لیگ برتر صعود کند. شاگردان ساپینتو در هفته‌های اخیر روزهای پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته‌اند. غیبت برخی از بازیکنان تیم یکی از چالش‌های آبی‌ها با توجه به کمبود بازیکن و همچنین پنجره بسته نقل و انتقالاتی محسوب می‌شود، حال باید دید که آبی‌ها از این چالش به سلامت گذر می‌کنند یا خیر.
ایمان عالمی، پیشکسوت و سرپرست سابق استقلال در خصوص پیروزی آبی‌ها مقابل شمس‌آذر به «ایران ورزشی» گفت: «استقلال این فصل در کسب نتیجه ثبات لازم را ندارد و در یک بازی بازنده می‌شود و در بازی دیگر برنده. این در حالی است که تیمی به قهرمانی می‌رسد که ثبات لازم را در نتیجه‌گیری داشته باشد که البته این موضوع در استقلال وجود ندارد و در واقع فراز و نشیب استقلال نگران‌کننده است و امیدوارم که این موضوع برطرف شود و تیم به یک ثبات برسد.»
او در خصوص غیبت برخی از بازیکنان در مقابل شمس‌آذر بیان داشت: «استقلال آشورماتوف و چشمی را در این بازی در اختیار نداشت و این موضوع باعث شد تا در خط دفاع با مشکلاتی مواجه شود. علاوه بر آن، مهران احمدی هم هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده و در واقع تیم از نظر ارنج با مشکلاتی مواجه است. یکی دو سالی است که استقلال از نظر زمین بازی دچار مشکل شده و زمین شهر قدس هم در حد و اندازه برگزاری بازی در لیگ برتر نیست و این در حالی است که استقلال روی زمین مناسب، خوب بازی می‌کند و تیم‌هایی که چنین خصوصیاتی دارند باید در یک زمین خوب بازی کنند.»
این پیشکسوت استقلال افزود: «استقلال در مقابل شمس‌آذر موقعیت زیادی داشت اما به واسطه بی‌دقتی و همچنین زمین ناهموار نتوانست به گل‌های بیشتری دست یابد. یکی از اتفاقات این بازی 10 نفره شدن شمس‌آذر در دقیقه 20 بازی بود که این موضوع باعث نشد شمس‌آذر عقب بکشد و حتی به دنبال گلزنی مقابل استقلال بود که البته توانستند 2 گل به ثمر برسانند، هر چند شمس‌آذر می‌توانست بازی را به تساوی بکشاند.»
عالمی تصریح کرد: «استقلال از یکسو با مصدومیت بازیکنان روبه‌رو است و از سوی دیگر پنجره باشگاه بسته است که این موضوع می‌تواند در ادامه مسیر به تیم لطمه وارد کند. تیم باید در 3 جام حاضر شود و بازی‌های سنگینی در پیش دارد و این موضوع باعث می‌شود تا بازیکنان با مصدومیت مواجه شوند. بعد از بازی با تراکتور مشکلات استقلال آشکار شد و تیم در چند بازی نتوانست به امتیاز کامل دست یابد. شکست مقابل پیکان یکی از همین بازی‌ها است که البته امیدوارم تیم در بازی‌های پیش رو امتیاز از دست ندهد.»
او در ادامه گفت: «در حال حاضر 4 تیم در کورس قهرمانی هستند و هر 4 تیم در هفته‌های اخیر امتیاز از دست دادند اما در یک جا ممکن است که امتیاز از دست دادن تیم‌ها به ضررشان باشد و یکی از این مدعیان از سایر رقبا فاصله بگیرد و این در حالی است که تیم‌ها از نظر امتیازی فاصله زیادی با یکدیگر ندارند. نزدیکی امتیازات می‌تواند باعث جذابیت بیشتر لیگ برتر شود. استقلال باید از سایر مدعیان پیشی بگیرد و از این فرصت استفاده کند چرا که همین موضوع باعث می‌شود تا تیم فاصله خود را با سایر مدعیان قهرمانی لیگ برتر بیشتر کند.»
سرپرست سابق استقلال در پایان بیان داشت: «در حال حاضر 4 تیم استقلال، پرسپولیس، تراکتور و سپاهان مدعیان قهرمانی در لیگ برتر هستند و هر 4 تیم استحقاق این را دارند که به قهرمانی در لیگ برتر برسند البته باید دید که کدامیک از تیم‌ها کامل‌تر هستند و نسبت به سایر تیم‌ها شرایط بهتری دارند. یکی دیگر از موضوعات قابل ذکر، عدم حضور هواداران است که این باعث شده تا کیفیت بازی‌ها پایین‌تر بیاید و از زیبایی‌های فوتبال کاسته شود.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها