string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

27527
معمای مودریچ و پولیسیک

تمدید یا جدایی در انتظار ستارگان میلان؟

معمای مودریچ و پولیسیک

باشگاه آث میلان در آستانه فصل سرنوشت‌ساز نقل و انتقالات، با دو معمای بزرگ برای حفظ ستارگان کلیدی خود روبه‌رو است؛ لوکا مودریچ، اسطوره ۴۰ ساله کروات و کریستین پولیسیک، ستاره امریکایی تیم، هر دو تمدید قرارداد خود را به تأخیر انداخته‌اند تا سرنوشت‌شان در انتهای فصل مشخص شود.

مودریچ؛ تصمیم‌گیری با انگیزه و آمادگی بدنی
لوکا مودریچ که پس از ۱۳ سال درخشش در رئال مادرید، تابستان گذشته راهی سن‌سیرو شد، قراردادی با بند تمدید یکساله امضا کرده است. با وجود اینکه میلان آماده فعال‌سازی این بند است، برنده توپ طلا قصد دارد تا پایان فصل صبر کند و سپس با بررسی انگیزه و شرایط بدنی خود تصمیم نهایی را بگیرد.
کریستوفر انکونکو، هم‌تیمی مودریچ در تمجید از او گفت: «لوکا باورنکردنی است. اگر من بخواهم پاس‌های او را تکرار کنم، احتمالاً لگنم درمی‌آید. شگفت‌انگیز است که او ۴۰ ساله است، اما می‌تواند تا ۴۵ یا ۴۶ سالگی هم بازی کند.»
مودریچ درباره پیوستن به میلان اظهار داشت: «ترک رئال آسان نبود. نیمی از زندگی‌ام را آنجا گذراندم. وقتی فرصت میلان پیش آمد، می‌دانستم انتخاب درستی است. مردم فوق‌العاده از من استقبال کردند و در هر قدم حس می‌کنی میلان یک غول تاریخی است.»

پولیسیک؛ تردید پس از ناکامی اروپایی
کریستین پولیسیک، وینگر ۲۷ ساله امریکایی که در سال ۲۰۲۳ از چلسی جدا شد، عملکرد درخشانی در میلان داشته است. او فصل گذشته ۱۷ گل به ثمر رساند و امسال نیز دوباره به آمار دو رقمی در گلزنی رسیده و به چهره‌ای محبوب و تأثیرگذار برای روسونری تبدیل شده است.
با این حال، مذاکرات تمدید قرارداد او که از سال گذشته آغاز شده، هنوز به نتیجه نرسیده است. پولیسیک پس از ناکامی میلان در کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برای فصل 26-2025، مذاکرات را متوقف کرده است.
براد فریدل، سنگربان اسبق تیم ملی امریکا، در گفت‌و‌گو با سایت گل این وضعیت را تحلیل کرد: «به نظر می‌رسد پولیسیک دارد گزینه‌هایش را باز نگه می‌دارد. دو دلیل بیشتر برای امضا نکردن قرارداد وجود ندارد: یا از پیشنهاد راضی نیستی، یا‌ داری گزینه‌هایت را بررسی می‌کنی. اگر از جایی که هستی و رقم پیشنهادی راضی باشی، قرارداد را امضا می‌کنی.»

تمدید ماینان و منتظر دیگران
در میان این ابهامات، میلان موفق شده میک ماینان، دروازه‌بان اول تیم را متقاعد به تمدید قرارداد کند. انتظار می‌رود فیکایو توموری، مدافع انگلیسی، نفر بعدی باشد که با توجه به پایان قراردادش در ۲۰۲۷، قرارداد جدیدی امضا کند. روبن لافتوس-چیک نیز پیشنهادی برای ماندن در ایتالیا دریافت کرده است.
با این حال، سرنوشت دو ستاره بزرگ تیم، مودریچ و پولیسیک، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و هواداران میلان باید تا پایان فصل برای روشن شدن آینده این دو بازیکن کلیدی صبر کنند.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها