string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

27873
لطیفی: با نزدن گل دوم تنبیه شدیم

به دنبال رتبه تک رقمی هستیم

لطیفی: با نزدن گل دوم تنبیه شدیم

قاسم لطیفی بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان درباره شکست تیمش برابر سپاهان اینطور حرف می‌زند: «بازی سختی بود، ولی ما در شروع مسابقه نمایش خوبی داشتیم و حتی به گل اول هم دست پیدا کردیم. بعد از این گل چند فرصت خوب داشتیم که باید گل دوم را هم به سپاهان می‌زدیم، ولی این اتفاق رخ نداد و در نهایت برابر سپاهان تنبیه شدیم. ما در نیمه دوم حالت تدافعی گرفتیم و از لحاظ بدنی هم افت کردیم، در ضمن بازی برابر تیم پرمهره سپاهان در اصفهان برای هر تیمی سخت است.»
مدافع تیم فوتبال استقلال خوزستان اشاره‌ای به عملکرد خودش دارد: «امسال به صورت قرضی از فولاد به استقلال خوزستان آمدم و در همه بازی‌ها به غیر از دیدار برابر پرسپولیس که محروم بودم، برای تیمم بازی کردم. به شخصه از عملکردم راضی هستم، ولی قطعاً تلاش می‌کنم تا پیشرفت داشته باشم.»
او درباره بازی مقابل ملوان می‌گوید: «این یکی از بازی‌های مهم ما در این فصل محسوب می‌شود. ملوان تیم خوبی است، ولی ما میزبان هستیم و اگر این بازی را ببریم به یک امتیازی ملوان می‌رسیم. هشت بازی دیگر برای ما باقی مانده و هدف‌مان این است که بیشترین امتیاز ممکن را بگیریم و رتبه‌ای تک رقمی به دست بیاوریم.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران