string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
تانیا موسوی

تانیا موسوی

ورزش‌های زمستانی

29652
هاکی روی یخ | آغاز جشنواره کودکان زیر ۱۰ سال در آیس‌باکس ایران‌مال

رویدادی مهم برای توسعه هاکی روی یخ

هاکی روی یخ | آغاز جشنواره کودکان زیر ۱۰ سال در آیس‌باکس ایران‌مال

جشنواره عمومی هاکی روی یخ ویژه کودکان زیر ۱۰ سال از ۱۶ خردادماه در پیست یخ آیس‌باکس ایران‌مال آغاز میشود؛ رویدادی که با هدف توسعه پایه‌ای این رشته و افزایش مشارکت کودکان در ورزش‌های زمستانی برگزار خواهد شد.
این جشنواره و مسابقات در رده‌های سنی متولدین سال‌های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ برنامه‌ریزی شده و رقابت‌ها به صورت تیم‌های سه نفره (۳×۳) و در نصف زمین برگزار میشود. شرکت‌کنندگان میتوانند همراه مربیان خود در مسابقات حضور داشته باشند و امکان حضور سایر بازیکنان واجد شرایط نیز فراهم شده است.
بر اساس برنامه اعلام‌شده، رقابت‌ها از ۱۶ تا ۲۳ خرداد برگزار میشود و به جز روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، هر شب از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳ روی یخ آیس‌باکس ایران‌مال پیگیری خواهد شد.
داشتن بیمه ورزشی معتبر و ارائه رضایت‌نامه اولیا از الزامات حضور در این جشنواره است. همچنین در پایان مسابقات، به تمامی شرکت‌کنندگان لوح قهرمانی و هدایایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
برگزاری این جشنواره در شرایطی انجام میشود که هاکی روی یخ ایران طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی را در بخش پایه تجربه کرده و توجه به رده‌های سنی پایین، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه‌این رشته به شمار میرود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های ورزش‌های زمستانی