تقدیم این عنوان به دختران شهید مدرسه میناب
زهرا کیانی، برنده جایزه «بانوی ورزش ایران» در سال ۱۴۰۴ شد
اولین بانوی قهرمان ووشوی تالوی ایران، در مراسم اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» با رأی قاطع مردم به عنوان برترین بانوی ورزش کشور در سال ۱۴۰۴ معرفی شد و جایزه خود را از دست رئیسجمهور دریافت کرد.
به گزارش ایران ورزشی، مراسم اختتامیه جشنواره بزرگ «قهرمان ایران» با حضور مسعود پزشکیان، رئیسجمهور، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، محمود خسرویوفا، رئیس کمیته ملی المپیک، غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک و جمعی از روسای فدراسیونها، مربیان و ورزشکاران در سالن سران کشورهای اسلامی برگزار شد.
در این آیین، زهرا کیانی، نخستین بانوی قهرمان ووشوی تالوی جهان و نخستین دارنده مدال نقره بازیهای آسیایی، با رأی قاطع مردم از طریق سامانه پیامکی و اپلیکیشن روبیکا به عنوان «بانوی ورزش ایران» در سال ۱۴۰۴ انتخاب شد. وی جایزه خود را از دستان مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری اسلامی ایران دریافت کرد.
در این مراسم، ملیپوشان تالو و ساندای زنان نیز حضور داشتند و کیانی را همراهی میکردند.
زهرا کیانی پس از دریافت این جایزه، در سخنانی کوتاه گفت: این عنوان را به دختران شهید مدرسهٔ میناب و خانوادههای داغدارشان تقدیم میکنم.
لازم به ذکر است که این جشنواره با هدف تجلیل از برترینهای ورزش ایران در سال ۱۴۰۴ برگزار شد.
انتهای پیام/