string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

30375
چشم انتظار معرفی سرمربی بانوان در ناگویا

نظارت غلامرضا مازندرانی بر تمرین دختران کبدی!

چشم انتظار معرفی سرمربی بانوان در ناگویا

تیم ملی کبدی بانوان ایران بعد از رفتن سرمربی هندی به‌واسطه عدم نتیجه‌گیری در تورنمنت‌های معتبر بین‌المللی، حالا با نظارت سرمربی تیم ملی کبدی مردان و یکی از چهره‌های شاخص و باتجربه این رشته ورزشی یعنی غلامرضا مازندرانی قرار است تمرینات خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا از 18 تیرماه استارت بزند.
هشتمین اردوی تیم ملی کبدی بانوان اعزامی به بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا از 18 تا 31 تیر ماه در شهرستان ساری استان مازندران برگزار می‌شود. تیم ملی کبدی مردان و زنان ایران قطعاً یکی از امیدهای کاروان ورزش کشور برای کسب مدال‌های خوشرنگ طلا در ناگویا به شمار می‌روند. البته یکی از رقبای اصلی تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان ایران در بازی‌های آسیایی 2026 تیم ملی کبدی هند است؛ کشوری که در این رشته ورزشی حرف اول را در دنیا می‌زند و افتخارات فراوانی در عرصه‌های مختلف بین‌المللی برای خود دشت کرده است.

البته سال‌ها است باتوجه به پتانسیل و توانمندی فراوانی که کبدی‌کاران ایران در هر دوبخش مردان و زنان دارند تیم‌های ملی کشورمان تبدیل شدند به گربه سیاه هندوستان برای کسب مدال‌های طلا در قاره آسیا و دنیای حرفه‌ای کبدی. حتی تعداد زیادی از ستاره‌های ملی‌پوش کبدی کشورمان در پرو لیگ کبدی هند که به نوعی حرفه‌ای‌ترین لیگ در دنیای این رشته به شمار می‌رود، حضور دارند و جزو ستاره‌های امتیازآور و شاخص این مسابقات در کشور هند به شمار می‌روند.

حالا اما مدتی است که کبدی ایران خصوصاً در بخش بانوان به‌واسطه اینکه هنوز تکلیف سرمربی این تیم مشخص نشده است به صورت شورایی و تیمی هدایت و رهبری می‌شود. اتفاق نگران‌کننده‌ای که می‌تواند در مسیر مهیا شدن برای حضوری درخشان در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا و نهایتاً کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی کار دست کبدی بانوان بدهد.

طبق اعلام فدراسیون کبدی، دور جدید تمرینات آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان ایران قرار است با دعوت از زهرا آسترکی، نیکتا جلالوند، زهرا خدابنده‌لو، فاطمه خدابنده‌لو، فاطمه سرابیگی، مریم سلگی، محبوبه سنچولی، آیناز فرامرزی، زهرا کریمی، فرشته کلاگر، مهتاب لک‌علی‌آبادی، آتنا مددی، زکیه ململی، راحله نادری، فاطمه ناصری، سانیا نعیمی، حدیثه وارسته و سحر یاری استارت بخورد. اما هدایت این تیم قرار است به صورت گروهی در اختیار سمانه افخم، آزاده سلگی و لیلا دوستوندی باشد. البته این 3 مربی تحت نظارت و مشاوره «غلامرضا مازندرانی» سرمربی تیم ملی کبدی ایران و مربی شناخته شده این رشته در عرصه بین‌المللی به عنوان مشاور فنی قرار دارند و با نظر او برنامه تمرینی ملی‌پوشان را برای آماده‌سازی به بازیکنان انتقال خواهند داد. حال سؤال و نکته مهم این است که تصمیم‌سازان کبدی قرار است تا چه زمانی از مشاوره فنی غلامرضا مازندرانی برای تیم کبدی بانوان استفاده کنند؟

در نهایت حالا که کبدی مثل سایر رشته‌های ورزشی مشغول آماده‌سازی خود برای حضور در بازی‌های آسیایی 2026 است، مسئولان فدراسیون دقیقاً چه زمانی قرار است از سرمربی جدید تیم ملی کبدی ایران رونمایی کنند؟ کبدی قطعاً جزو امیدهای مدال‌آوری کاروان ورزش ما در ناگویا است. به همین دلیل اگر در ناگویا این رشته ناکام باشد، نگاه‌ها در آینده نسبت به کبدی تغییر خواهد کرد و دود این بی‌توجهی به چشم تصمیم‌سازان این رشته می‌رود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها