string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
تانیا موسوی

تانیا موسوی

اخبار

31232
اسکی آکروباتیک؛ پروازهای خیره‌کننده در جشن ۳۰ سالگی

اسکی آکروباتیک؛ پروازهای خیره‌کننده در جشن ۳۰ سالگی

رقابت‌های گرندپری اسکی آکروباتیک آزاد ۲۰۲۶ با قهرمانی ماریون تِنِو از کانادا و لی شین‌پِنگ از چین در شهر متمنشتتن سوئیس آغاز شد؛ مسابقه‌ای که همزمان با سی‌امین سال برگزاری رویداد سنتی Freestyle Masters برگزار شد.

در بخش زنان، تِنِو در فینال نهایی با اجرای حرکت دشوار Lay-double Full-Full و کسب ۱۲۰.۸۰ امتیاز به قهرمانی رسید. یانگ شین‌یی ۱۹ ساله از چین با ۱۱۲.۷۸ امتیاز دوم شد و آنجلینا بری‌کینا از تیم AIN با ۱۱۰.۷۵ امتیاز روی سکوی سوم ایستاد.
در بخش مردان، رقابت به نمایش حرکات پرریسک و دشوار تبدیل شد.

لی شین‌پِنگ با اجرای موفق حرکت Full-triple Full-Full و ثبت ۱۳۴.۱۶ امتیاز قهرمان شد. نوئه روت از سوئیس، مدافع عنوان قهرمانی متمنشتتن، با ۱۲۳.۲۴ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت و استسیپان زلیانکو با ۱۰۹.۲۰ امتیاز سوم شد و نخستین سکوی خود در رقابت‌های فدراسیون جهانی اسکی را به دست آورد.

با پایان نخستین مرحله و جشن ۳۰ سالگی این رویداد، گرندپری اسکی آکروباتیک آزاد در ۱۹ و ۲۰ سپتامبر به چین می‌رود؛ جایی که رقابت‌های دوگانه چینگ‌هوانگ‌دائو، آخرین ایستگاه فصل ۲۰۲۶ خواهد بود.
 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار