string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

گزارش

31443
دستیاران قلعه‌نویی بدون نام و بدون نشان!

نشست هیأت رئیسه هیچ خبر جدیدی نداشت

دستیاران قلعه‌نویی بدون نام و بدون نشان!

به گزارش ایران ورزشی، با پایان انتظار یکماهه برای برگزاری نشست هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران با حضور امیر قلعه‌نویی، خبر تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی تا پایان جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ به طور رسمی اعلام شد اما نکته عجیبی که در این ماجرا وجود داشت، بلاتکلیفی ماجرای دستیارهای امیر قلعه‌نویی و کادر فنی وی بود. در صحبت‌هایی که امیرمهدی علوی، سخنگو و مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال ایران پس از این جلسه انجام داد، هیچ نشانی از تعیین تکلیف در خصوص دستیاران قلعه‌نویی نبود و به نظر فدراسیون تصمیم‌گیری در خصوص کادر فنی تیم ملی را به آینده موکول کرده است، آن هم در شرایطی که پیش از جلسه، تغییر در کادر فنی و دستیاران به عنوان یکی از شروط اعضای هیأت رئیسه برای تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی مطرح شده بود.

امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال در بخشی از صحبت‌هایش به این موضوع اشاره کرد که سعید الهویی در جلسه حاضر بوده و گزارش‌هایی را از جام جهانی به اعضای هیأت رئیسه ارائه کرده است. این در حالی است که پیش از این گفته می‌شد که احتمال جدایی سعید الهویی از تیم ملی وجود دارد اما با حضور وی در جلسه گزارش کار جام جهانی و برنامه‌ریزی برای جام ملت‌های آسیا، به نظر می‌رسد او بار دیگر یکی از دستیاران اصلی امیر قلعه‌نویی در جام ملت‌ها باشد. با این وجود پیش از این جلسه نام او در کنار چند مربی دیگر به عنوان گزینه‌هایی مطرح شده بود که قرار است قبل از جام ملت‌های آسیا از تیم ملی جدا شوند و مربیان دیگری چون سیدجلال حسینی، جای کادر قبلی را بگیرند.


در حال حاضر مربی بدنساز تیم ملی در جام جهانی یعنی علی‌اصغر قربانعلی‌پور، به عنوان مربی به کادر گل‌گهر سیرجان اضافه شده و تیم ملی کادر بدنسازی مشخصی ندارد و باید تا پیش از آغاز اردو در اواخر ماه شهریور، کادر تیم ملی به طور کامل معرفی شوند اما در پایان جلسه هیأت رئیسه با امیر قلعه‌نویی، هیچ کدام از این اتفاقات به طور رسمی رخ نداد تا ما شاهد اعلام رسمی تمدید امیر قلعه‌نویی باشیم؛ اتفاقی قابل پیش‌بینی که پیش از آن نیز توسط مهدی تاج و هدایت ممبینی مطرح شده بود. حالا سؤال اینجاست که اگر قرار بود خروجی این جلسه چیزی به جز اعلام رسمی تمدید قرارداد قریب‌الوقوع امیر قلعه‌نویی نباشد، چه نیازی به این زمان طولانی و جنجال برای برگزاری چنین جلسه‌ای بود؟ آیا نمی‌شد تمدید قرارداد قلعه‌نویی را بدون برگزاری این جلسه نیز اعلام کرد تا در زمان کوتاه تا جام ملت‌ها، کادر تیم ملی هرچه سریع‌تر تشکیل شود؟


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های گزارش