string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

31510
تیم تارتار با اشتباهات ملوانی‌ها احیا شد

پرسپولیس ۳- ملوان صفر

تیم تارتار با اشتباهات ملوانی‌ها احیا شد

بازگشت آرامش قبل از دربی

مطابق انتظار پرسپولیس به همان سیستم بازی خانگی مقابل استقلال خوزستان برگشت و از دو مهاجم نوک بهره برد تا ضمن جبران شکست در تبریز با شرایط روانی بهتری آماده دربی شود.
از ترکیب اصلی پرسپولیس لطیفی‌فر بیرون رفت و سرگیف به خط حمله اضافه شد اما بقیه نفرات همان بازیکنان ترکیب تراکتور بودند. با وجود این تغییرات و تشویق همه‌جانبه هواداران پرسپولیس این تیم برای خلق موقعیت به‌شکلی آشکار مشکل داشت و باتوجه به تراکم بازیکنان خط میانی ملوان و بستن کناره‌ها عملاً امکان خلق موقعیت وجود نداشت. در چنین شرایطی یک پاس بلند از کنعانی و اشتباه توأمان دروازه‌بان و مدافع میانی ملوان گره کار را برای پرسپولیس باز کرد. دقیقه20 این اتفاق با پاس قطری بلند کنعانی برای علیپور رخ داد اما محمد پاپی که قصد داشت با ضربه سر توپ را به فرزاد طیبی‌پور گلر تیمش بسپارد دروازه تیم خودی را باز کرد.
بعد از این گل پرسپولیس همچنان برای خلق موقعیت مشکل داشت و به اصطلاح بازی این تیم نگرفته بود تا اینکه در دقیقه 34 فرار عالی بیفوما و توپگیری‌اش از بازیکن حریف منجربه یک گل فوق‌العاده برای سرخ‌ها شد. در این دقیقه بعد از بازگرداندن توپ از کرنر ملوانی‌ها بیفوما توپ ماهان صادقی را گرفت و با سرعت جالب توجهش به سمت دروازه حریف رفت و بعد از پشت سر گذاشتن طیبی‌پور و فریب دو مدافعی که تکل زده بودند کار سرخ‌ها را راحت کرد.
بعد از این گل شرایط فنی پرسپولیس بهتر شد و با وجود 5دقیقه تلف شده این تیم دو، سه موقعیت خوب دیگر خلق کرد که تنها یکی از آنها منجربه ضربه نهایی خدابنده‌لو شد.
در شروع نیمه دوم مازار زارع که امیدوار بود تیمش بتواند شرایط مسابقه را تغییر دهد دو تغییر در ترکیب تیمش انجام داد اما پرسپولیس در دقایق 51 و 54 دو موقعیت دیگر خلق کرد که یک بار علیپور موفق به گلزنی نشد و بار دیگر ناهماهنگی بین سرگیف و محبی باعث شد شانس سرخ‌ها از دست برود. با وجود این یک اشتباه کشنده دیگر از دروازه‌بان ملوان در دقیقه56 و توپگیری و حرکت جالب علیپور باعث شد او گل سوم را هم به ثمر برساند و کار حریف را قبل از دقیقه60 تمام کند.
در نقطه مقابل تنها موقعیت مهم ملوان در این مسابقه در دقیقه60 و با ضربه ایستگاهی قائم اسلامی‌خواه حاصل شد که ضربه زیبا و فنی این بازیکن را نیازمند از کنج دروازه بیرون آورد. پرسپولیس در دقیقه61 موقعیت دیگری توسط علیپور از دست داد اما دقیقه70 و بعد از سه تعویض همزمان ملوان، عرفان شهریاری یکی از بازیکنان تازه‌وارد توسط زارع اشتباه مرگبار دیگری مرتکب شد و با تکل خشن روی پای عمری و دریافت کارت قرمز مستقیم شرایط تیمش را سخت‌تر کرد.
بعد از این اتفاق مهم تغییرات تارتار در کمال آرامش انجام شد اما تیم او از دقیقه 75 تا 10+90 پنج موقعیت گل را توسط سرگیف، عمری، اورونوف و علیپور (دوبار) از دست داد تا نتیجه همان 3برصفر بماند.
با این برد و استفاده از اشتباهات تیم زارع، پرسپولیس 9 امتیازی و احیا شد و به رتبه سوم رسید تا بعد از تراکتور و استقلال در شرایط روانی مناسب و باآرامش پا به دربی بگذارد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران