string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

32209
بیرانوند از لیست خرید استقلال حذف شد

پایان ماجرای حضور در دروازه آبی

بیرانوند از لیست خرید استقلال حذف شد

 حبیب فرعباسی در فصل جاری عملکردی درخشان در ترکیب استقلال داشته که حتی به تیم ملی هم دعوت شد، اما به دلیل کشیدگی مینیسک پا نتوانست در اردوی تیم ملی حاضر شود. شاید قبل از فصل تصور می‌شد که با منتفی شدن حضور محمد خلیفه در استقلال فرعباسی نتواند به نیاز‌های آبی‌ها در این پست پاسخ دهد، اما هرگز چنین نشد و فرعباسی توانست همچون یک گلر بی‌نقص در ترکیب استقلال ایفای نقش کند.
در عین حال که فرعباسی در استقلال عملکرد خوبی داشته و انتظار می‌رود که محمد خلیفه نیز که اکنون عضو باشگاه آلومینیوم اراک است در نیم‌فصل به جمع آبی‌ها بازگردد، اما زمزمه‌هایی درباره تمایل استقلال به جذب علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد.
این اخبار، اما صحت ندارد و سهراب بختیاری‌زاده نیز در تازه‌ترین صحبت‌های نقل و انتقالاتی که با عوامل باشگاه استقلال داشته، به آنها اعلام کرده نیاز به جذب گلر دیگری ندارد و هدف اصلی او بازگشت محمد است. این صحبت پس از آن مطرح شد که درباره حضور علیرضا بیرانوند در استقلال نیز خبر‌هایی به گوش رسیده است. گلر کنونی باشگاه تراکتور که باید برای گذران سربازی راهی تیم فجر شود، بعد از پایان دوران سربازی بازیکن آزاد محسوب می‌شود که احتمالاً این مسأله تا ابتدای فصل آتی به طول خواهد انجامید، اما بیرانوند نمی‌تواند امیدی به حضور در ترکیب استقلال داشته باشد.
او که در دوران مدیریت حجت کریمی تا آستانه عقد قرارداد با استقلال نیز پیش رفته بود، شانسی برای پوشیدن پیراهن استقلال نخواهد داشت و عملاً باید رؤیای رسیدن به این لباس را برای همیشه فراموش کند. بیرانوند با وجود اینکه سال‌ها برای پرسپولیس بازی کرده، اما بار‌ها گفته بود که دوست دارد استقلالی شود، اما بختیاری‌زاده اعتقادی به این بازیکن ندارد و می‌خواهد خط دروازه استقلال با حضور فرعباسی و خلیفه تأمین شود.
انتهای پیام/
دیدگاه ها