اخبار
32254
پایان کار هندبال در ناگویا با حذف از بازیهای آسیایی
حریف قطر چندملیتی نشدیم
تیم ملی هندبال مردان ایران در مرحله یکچهارم نهایی بازیهای آسیایی ناگویا اگر چه تا انتهای بازی مقابل تیم و بازیکنان چندملیتی قطرآبروداری کرده و قابل قبول بازی کردند، اما نهایتاً همانطوری که پیشبینی میشد از پس مدافع عنوان قهرمانی بازیهای آسیایی برنیامده و با شکست مقابل این تیم از دور مسابقات حذف شدند.
در روز هفتم بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، تیم ملی هندبال ایران در مرحله یکچهارم نهایی روز گذشته برابر تیم ملی قطر مدافع عنوان قهرمانی، به میدان رفت و با پذیرش شکست مقابل این تیم قدرتمند از دور مسابقات کنار رفتند. شاگردان نناد کلاییچ نیمه نخست را با برتری ۱۴بر۱۳ مقابل قطر به پایان رساندند. در این نیمه محمد بهنامنیا با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج شد، اما ایران با وجود این اتفاق همچنان برتری خود را حفظ کرد.
شاگردان نناد کلاییچ در نیمه دوم هم تا دقایق آخر جنگیدند و پابهپای قطر پیش رفتند اما در نهایت با نتیجه ۳۱بر۲۵ برابر شاگردان وسلین ویوویچ سرمربی مونتهنگرویی سابق تیم ملی هندبال مردان ایران شکست خوردند و از دور رقابتها حذف شدند.
تیم ملی هندبال ایران در گروهB این رقابتها با تیمهای کویت، بحرین، کرهجنوبی و قزاقستان همگروه بود که با یک برد، یک تساوی و دو شکست با ۳ امتیاز راهی دور بعدی مسابقات شد.
محمد سیاوشی، محمدرضا اورعی، بهشاد فاتحیزاده، امید عنایتیجو، محمدحسین فرخی زرندی، یونس آثاری، علی حیدریان، صابر حیدری، روحالله عادلخانی، محمدمهدی بهنامنیا، علی امیریوسفی، مهران رهنما، امیدرضا سرپوشی، علیرضا پیرزاده اهوازی، محمدرضا کاظمی و میلاد قلندری ملیپوشان ایران در این مسابقات بودند که با هدایت نناد کلاییچ در این دوره حاضر شدند. در بازی ملیپوشان هندبال ایران مقابل بحرین، قطعاً محمد سیاوشی سنگربان شایسته تیم ملی به همراه امید عنایتیجو دو بازیکن شایسته و توانمندی بودند که در اغلب مواقع با بازی خوب و قابل تقدیر خود عرصه را بر حریف قطری تنگ کرده بودند. اما در نهایت ملیپوشان کشورمان با شکست مقابل قطر فرصت صعود به مرحله نیمهنهایی و جدال برای کسب مدالی خوشرنگ از این آوردگاه معتبر را از دست دادند.
انتهای پیام/