string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
تانیا موسوی

تانیا موسوی

ورزش‌های زمستانی

32969
شیفرین صدرنشین دور نخست مارپیچ بزرگ زنان در زولدن شد

اسکی آلپاین؛

شیفرین صدرنشین دور نخست مارپیچ بزرگ زنان در زولدن شد

میکائلا شیفرین، ستاره آمریکایی اسکی آلپاین، دور نخست رقابت مارپیچ بزرگ زنان در زولدن اتریش را با صدرنشینی به پایان رساند؛ اما فاصله اندک مدعیان نوید رقابتی نزدیک در دور دوم را می‌دهد.

شیفرین با ثبت زمان یک دقیقه و ۷٫۲۷ ثانیه در جایگاه نخست ایستاد. سارا هکتور از سوئد با اختلاف ۰٫۱۴ ثانیه دوم شد و کامیل راست از سوئیس نیز با ۰٫۳۷ ثانیه اختلاف، رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

بریت ریچاردسون از کانادا با اختلاف ۰٫۵۳ ثانیه در جایگاه چهارم قرار گرفت و پائولا مولتزان، نماینده آمریکا، با ۰٫۵۹ ثانیه اختلاف پنجم شد. لارا کولتوری از آلبانی نیز در پایان دور نخست رتبه ششم را به دست آورد.

در یکی از اتفاقات مهم این دور، جولیا شایب، قهرمان فصل گذشته مارپیچ بزرگ، با سقوط از ادامه رقابت بازماند؛ اتفاقی که مسیر رقابت برای کسب سکو را تغییر داد.

اکنون نگاه‌ها به دور دوم دوخته شده است؛ جایی که شیفرین برای حفظ برتری خود تلاش می‌کند و تعقیب‌کنندگانش در پی جبران اختلاف و تصاحب عنوان قهرمانی هستند.

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های ورزش‌های زمستانی