string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
تانیا موسوی

تانیا موسوی

ورزش‌های زمستانی

33169
اسکی آلپاین | لِدِتسکا با هد به‌دنبال فتح قله‌های جدید

اسکی آلپاین | لِدِتسکا با هد به‌دنبال فتح قله‌های جدید

استر لِدِتسکا، قهرمان سه‌باره المپیک در اسکی آلپاین و اسنوبرد، با تغییر برند تجهیزات خود وارد فصل تازه‌ای از دوران حرفه‌ای‌اش شده است؛ ستاره اهل جمهوری چک پس از پایان همکاری با کَستله، هد را برای ادامه مسیر انتخاب کرده و نخستین تجربه خود با اسکی‌های جدید را در پیست‌های شیلی با حسی متفاوت توصیف می‌کند.
لِدِتسکا که به‌عنوان یکی از معدود ورزشکاران موفق در دو رشته اسکی آلپاین و اسنوبرد شناخته میشود، تابستان امسال همکاری خود را با برند اتریشی Head آغاز کرد. او می‌گوید همواره علاقه داشته اسکی‌های این برند را تجربه کند و پس از پایان قراردادش با Kästle، شخصاً برای آزمایش تجهیزات جدید با هد تماس گرفته است.
نخستین آزمایش اسکی‌های هد در ماه ژوئن و با مدل‌های مارپیچ بزرگ انجام شد؛ تجربه‌ای که به گفته او از همان ابتدا احساس مثبتی ایجاد کرد. با این حال، آماده‌سازی تجهیزات به تنظیم دقیق کفش‌های اسکی نیاز داشت و لِدِتسکا در طول تابستان چندین بار به کارخانه هد رفت تا کفش‌هایی متناسب با نیازهای فنی خود داشته باشد.
نقطه عطف این تغییر در سپتامبر و در اردوی تمرینی شیلی رقم خورد؛ جایی که او برای نخستین بار اسکی‌های جدید مخصوص سوپر‌جی و داون هیل را روی برف آزمایش کرد. لِدِتسکا درباره نخستین تجربه خود می‌گوید: «ناگهان احساس کردم من، اسکی‌ها و پیست دیگر سه چیز جدا از هم نیستیم و همگی یکی شده‌ایم.»
این تغییر تجهیزات برای قهرمان چک، به‌ویژه در رشته‌های سرعتی، فرصتی تازه اما همراه با مسئولیت فنی است. او تأکید می‌کند برای سازگاری کامل با اسکی‌های جدید به تمرین بیشتری نیاز دارد؛ موضوعی که با توجه به ادامه فعالیت هم‌زمانش در اسنوبرد و محدودیت زمان تمرین، چالش‌برانگیزتر خواهد بود. او همچنین معتقد است عملکرد موفق در مسابقات، بهترین راه برای نشان دادن ظرفیت واقعی تجهیزات جدید است.
اردوی شیلی علاوه بر آزمایش تجهیزات، فرصتی برای شکل‌گیری تیم جدید او نیز بود. لِدِتسکا این کشور را محیطی آرامش‌بخش برای تمرکز بر تمرین توصیف می‌کند و می‌گوید در این اردو، شناخت متقابل اعضای تیم، ایجاد هماهنگی و ساختن یک مجموعه منسجم در اولویت قرار داشت.
راینر زالتسبرگر، مدیر بخش مسابقات هد، نیز همکاری با این ورزشکار را پروژه‌ای ویژه و هیجان‌انگیز می‌داند. به اعتقاد او، توانایی لِدِتسکا در رقابت هم‌زمان در اسکی آلپاین و اسنوبرد، چالشی متفاوت برای این برند است و در صورت تطبیق کامل تجهیزات با نیازهای او، می‌تواند در رقابت‌های داون هیل و سوپر‌جی برای کسب عناوین و جام‌های کریستال بجنگد.
لِدِتسکا در آستانه آغاز فصل جدید جام جهانی، ابتدا باید تعهدات تبلیغاتی و رسانه‌ای خود را انجام دهد؛ چراکه تأمین هزینه‌های دو مسیر حرفه‌ای ورزشی‌اش را شخصاً بر عهده دارد. پس از آن، برنامه تمرینی او در کشورهای ایتالیا، اتریش، کانادا و آمریکا دنبال خواهد شد؛ مسیری فشرده که ترکیبی از تمرین اسکی آلپاین و اسنوبرد را در نقاط مختلف جهان شامل میشود.
برای لِدِتسکا، فصل پیش رو تنها آغاز همکاری با یک برند جدید نیست؛ بلکه آزمونی مهم برای هماهنگی میان تجهیزات، تیم فنی و جاه‌طلبی‌های ورزشی او در دو رشته متفاوت است.رؤیای او روشن است: بازگشت به بالاترین سطح رقابت در داون هیل و سوپر‌جی، بدون کنار گذاشتن اسنوبرد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های ورزش‌های زمستانی