تیم فوتبال پرسپولیس، تمرینات خود را فردا در مجموعه آزادی از سر خواهد گرفت.
تیم فوتبال پرسپولیس که طبق برنامه از پیش تعیین شده روز گذشته استراحت داشت، تمرینات خود را از امروز از سر گرفت.
پرسپولیس شب گذشته پس از بازی برابر نساجی در مازندران، به تهران بازگشت و امروز شنبه به تمرین و ریکاوری پرداخت.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز خود را در حالی انجام داد که کاپیتان سابق و مشاور این روزهای سرخها همراه با دیگر بازیکن سابق سرخپوشان حضور داشتند.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین و ریکاوری پس از مسابقه را امروز برگزار کرد و فردا برنامه تمرینی نخواهد داشت.
تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز جمعه را در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی برگزار کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین سیزده به دری خود را تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی انجام داد که به غیبت تعدادی از بازیکنان و مربیان منجر شد.
پرسپولیس تمرین روز پنج شنبه را در حضور پیشکسوت ارزنده و نام آشنای فوتبال ایران برگزار کرد.
پرسپولیس برای دیدار برابر شمسآذر قزوین، برنامههای تاکتیکی این بازی را مرور کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین یکشنبه سرخپوشان، یک بازی تدارکاتی درون تیمی برگزار کرد.
شاگردان اسماعیل کارتال امروز شنبه هم زیر بارش شدید باران تمرین کردند.
تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز جمعه را زیر بارش شدید باران برگزار کرد.
سرخپوشان پایتخت بعد از انجام آخرین تمرین، آماده دیدار با ملوان شدند.
باشگاه پرسپولیس با توجه به درخواست سرمربی تیم و نشستی که چندی پیش در بانک شهر برگزار شد، زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی را به مدت یک سال در اختیار گرفت.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که اسماعیل کارتال نظارت دقیقی بر عملکرد بازیکنان تیمش داشت و بارها با قطع کردن جریان تمرین، نکات لازم را به آنها گوشزد کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز را از ساعت ۱۵ در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی با حضور میهمانان ویژه برگزار کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به بازیکنان خود استراحت دو روزه داد.
تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین و ریکاوری خود را امروز انجام داد و وحید امیری به بخشی از تمرینات گروهی بازگشت.
پرسپولیس ظهر امروز تمرین کرد و عازم فرودگاه شد.