وزیر بهداشت اظهار داشت: یکی از مشکلات فرهنگ تغذیه کشور این است که بخش زیادی از سوغاتیها و غذاها دارای قند فراوان است که برای سلامت افراد مشکلساز بوده و بیماری دیابت را افزایش میدهد. لذا برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامهریزیها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند.
وی افزود: برنامههای هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ زیرا مشکلات استانها نیز بومی و وابسته به شرایط هر استان است. وزیر بهداشت با تأکید بر الگوسازی به عنوان یک راهبرد در تغذیه، اظهار داشت: باید رستورانهای استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع میکنند، در استانهای گوناگون وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند.