به گزارش مهر، سیدمحمد آقامیری در نشست قرارگاه امنیت غذایی با اشاره به تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور یادآور شد: ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را رقم میزند. مسعود امرالهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: تمام بازرسان و ناظران در همه استانها مکلفند با برنامهریزی، اقدامات لازم برای نظارت ویژه بر زنجیره تولید، تأمین و مصرف مرغ و گوشت را اجرایی کنند. این نمایندگان از ۲۹ فروردین به استانها اعزام شدهاند.