همبستگی و انسجام ملی نقطه امیدآفرین جنگ ۱۲ روزه/ دولت تمام قد پای کار بود
دولت
108123

نقطه امید آفرین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همبستگی و انسجام ملی بود که شکل گرفت، اما در کنار اینها نمی توان هجمه هایی که علیه دولت و نظام به راه افتاد را هم نادیده گرفت، در حالیکه در تمام این مدت دولت تمام قد و توان در کنار ملت ایستاده بود و همچنان هم ایستاده تا مردم در کمترین کمبودی را در حوزه های مختلف احساس نکنند.
ایران آنلاین: کشور ۱۲ روز درگیر جنگ بود، از ۲۳ خرداد شلیک ها از سوی رژیم صهیونیستی به سوی خاک ایران آغاز شد، در این مدت ۹۳۵ نفر از هموطنان شهید شدند که ۳۸ تن از این شهدا کودک و ۱۰۲ نفر از آنها را زنان تشکیل میدهند، دردناک تر اینکه برخی از این زنان بارداری بودند که هزاران امید را به دل خاک سپردند، این درد نهایت شنیع بودن رژیم غاصب را می رساند.
مانند هر دوره ای این ۱۲ روز هم دولت از هجمه های دشمنان و خبرهای زرد برخی رسانه ها در امان نبود به طوری که می گفتند و حتی تاکید داشتند که دولت کارها را به حال خود رها کرده است، در حالیکه همواره تمام اعضای دولت پای کار بودند حتی جلسات دولت با حضور تمام اعضا به وقت همیشگی آن برگزار می شد، دولت هیچگاه ملت را تنها نگذاشت و تمام وقت پای کار بود.
به گزارش ایرنا، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تسلیت شهادت سرداران غیور کشور، دانشمندان، نخبگان ارزشمند و هموطنان در جنگ تحمیلی و ناجوانمردانه ۱۲ روزه به خبرنگار ایرنا گفت: از همان ابتدای حملات در ۲۳ خرداد دولت جلسه ویژه ای را تشکیل داد و بعد از آن هم جلسات دولت به صورت مستمر برگزار شد ضمن اینکه به فوریت کارگروه هایی در ذیل هیات دولت تشکیل شد.
وی تاکید کرد: در این راستا کارگروه های زیربنایی، امنیتی و اقتصادی با حضور دستگاه هایی که به نوعی ذی مدخل بودند، در حوزه های مختلف خدماتی با هدف و اولویت خدمات رسانی به مردم شکل گرفت تا کارها و نیازهای مردم به تعویق نیفتد و روی زمین نماند، در واقع از همان ابتدای شروع حملات تمام تلاش دولت در خدمات رسانی به موقع به مردم بود تا کمترین کمبودی در حوزه های مختلف احساس نکنند.
وی ادامه داد: در حوزه محیط زیست هم از همان ابتدای حملات، یگان حفاظت محیط زیست، محیط بانان و همکاران استانی با نهادهای نظامی و ستاد مدیریت بحران استان ها همکاری تنگاتنگی داشتند به ویژه در نقاطی از مناطق حفاظت شده که مورد اصابت موشک قرار گرفت همکاری ها بی نظیر بود.
تشکیل کارگروه اضطراری مواجه با جنگ
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: همچنین در ساعات اولیه، کارگروه اضطراری مواجه با شرایط جنگ را در سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل دادیم، البته در آن زمان شرایط قابل پیش بینی نبود اما برای اینکه بتوانیم خسارات محیط زیستی را به حداقل برسانیم این کارگروه را تشکیل دادیم.
وی تاکید کرد: البته نقطه امید آفرین این جنگ تحمیلی، شکل گیری همبستگی و انسجام ملی بود، مردم و دولت پای کار بودند، تبلور این همبستگی اجتماعی سرمایه بسیار ارزشمندی برای دولت و حاکمیت است که حتما باید این مساله مد نظر قرار گیرد اینکه در این راستا بسترهای لازم اجتماعی را فراهم کنیم تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت ها و مشارکت های مردمی بهره مند شویم.
انصاری ادامه داد: مردم ما به واسطه عرق ملی، احساس هویت و تعلق خاطری که به سرزمین خود دارند در مواقعی که با بحران های مختلف مانند سیل، زلزله یا جنگ مواجه می شویم همواره نشان دادند که از آگاهی، هوشمندی اجتماعی و بلوغ مدنی لازم برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه به نظر می رسد این ظرفیت اجتماعی در سازمان حفاظت محیط زیست نیز ایجاد شده که بسیار ارزشمند است، گفت: در طول سالیان اخیر مشکلات زیادی در زمینه محیط زیست به وجود آمده که بعضا برخی به چالش های بزرگی تبدیل شده اند، بنابراین در راستای مشارکتی که شکل گرفته می توان از ظرفیت تشکل های مردم نهاد محیط زیستی و حتی فعالان مستقل در این حوزه کمک گرفت چون قطعاً برای غلبه بر این مشکلات و چالشها بدون نقش موثر مردم موفق نخواهیم بود.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست بر این باور است که می توان با استفاده از این ظرفیت به وجود آمده و مشارکت های مردمی در دوران پساجنگ در سلایق و بخش های مختلف استفاده کرد.
وی تاکید کرد: به نظر می رسد محیط زیست یکی از مهمترین عرصههایی است که میتواند برای تقویت سرمایه اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی از مشارکت مردمی و با کمک رسانه ها موثر واقع شود، همچنین می توان با آموزش و ارتقای فرهنگ عمومی بر بسیاری از مشکلات محیط زیستی فائق آمد.
انتهای پیام/