معاون درمان وزارت بهداشت:
۱۷۰ مجروح جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همچنان در بیمارستانها بستری هستند
جامعه
108999

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به شمار مجروحان ناشی از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و اقدامات درمانی انجام شده از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا کنون، گفت: به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، ۵۷۵۰ نفر مجروح شدند که اغلب آنها پس از مداوا مرخص شدهاند و اکنون نیز ۱۷۰ نفر از این مجروحان همچنان در بیمارستانها بستری هستند.
ایران آنلاین: سید سجاد رضوی در نشستی خبری، در تشریح اقدامات درمانی وزارت بهداشت در طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی، با اشاره به آمار مجروحان ناشی از حمله رژیم صهیونیستی گفت: به دنبال حملات رژیم صهیونیستی، ۵۷۵۰ نفر در کشور مجروح شدند و به بیمارستانها ارجاع داده شدند. اغلب مجروحان پس از دریافت خدمات مورد لزوم، مرخص شدهاند و اکنون نیز ۱۷۰ نفر همچنان در بیمارستانها بستری هستند که حدود ۷۰ تا ۷۵ نفر از آنان در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) خدمات لازم را دریافت میکنند.
به گزارش ایسنا، معاون درمان وزارت بهداشت درباره تامین دارو و تجهیزات پزشکی گفت: در تأمین دارو، تجهیزات و لوازم پزشکی مشکل و کمبودی نداشتیم؛ تنها گاهی برای ایابوذهاب کارکنان با مشکلاتی روبرو میشدیم. در مجموع در طول ۱۲ روز بحران، با کمبود خاصی در حوزه درمانی مواجه نبودیم و حتی نیاز به استفاده از ذخایر استراتژیک پیش نیامد.
رضوی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت از نظر ارائه خدمات درمانی و سلامت در آمادهباش کامل است، گفت: آنچه از سوی مقامات رسمی کشور اعلام میشود، ملاک عمل ماست و تاکنون هشدار رسمی درباره بحرانهای پیشرو صادر نشده است؛ بااینحال، ما در خدمت مردم هستیم و از نظر خدمات درمانی آمادگی کامل داریم.
وی درباره خدمات مشاورههای روانی به حادثهدیدگان نیز گفت: نخستین موضوعی که رئیسجمهور در جریان جنگ بر آن تأکید کرد، بار روانی ناشی از آن بود. وزیر بهداشت نیز در این زمینه دستورات لازم را برای ارائه خدمات مشاوره روانی صادر کرد و مراکز مشاوره فعالتر شدند.
او با بیان اینکه افزایش آسیبهای روانی در جنگ، مسالهای ثابت شده است، گفت: در همین راستا نیز وزارت بهداشت مطالعاتی را درباره اختلال اضطراب پس از سانحه آغاز کرده و در حال اجرای برنامههای متعددی برای آسیبدیدگان است.
انتهای پیام/