گروسی: گفتگوهای فنی عمیقی با عراقچی داشتم

سیاست

145161
گروسی: گفتگوهای فنی عمیقی با عراقچی داشتم

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه با رافائل گروسی در ژنو دیدار کرد.در این دیدار که در اقامتگاه وزیر امور خارجه کشورمان برگزار شد، برخی موضوعات فنی مرتبط با همکاری‌های ایران-آژانس در چارچوب تعهدات پادمانی ایران و وفق قانون مصوب مجلس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ایران آنلاینوزیر امور خارجه برای برگزاری دومین دور مذاکرات ایران و آمریکا شب گذشته وارد ژنو شد. قرار است دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا فردا سه شنبه به میزبانی عمان و در سفارت عمان در ژنو برگزار شود.

در همین حال مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در توییتی نوشت: گفتگوهای فنی عمیقی را با وزیر امور خارجه ایران به پایان رساندم تا برای مذاکرات ژنو که فردا برگزار می‌شود، آماده شویم.
 

صبح امروز وزیر امور خارجه در توییتی دستور کار خود در ژنو را تشریح کرده بود.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت: امروز همراه با متخصصین هسته‌ای کشورمان با رافائل گروسی (مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) برای مباحث دقیق فنی دیدار خواهم کرد. همچنین پیش از آغاز رایزنی‌های دیپلماتیک با ایالات متحده در روز سه‌شنبه، با بدر البوسعیدی (وزیر امور خارجه عمان) ملاقات می‌کنم.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: با ابتکارات واقعی برای دستیابی به توافقی عادلانه و متوازن به ژنو آمده‌ام. آنچه مطلقاً در دستور کار نیست: تسلیم در برابر تهدیدها.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست