افزایش تولید برق هستهای به ۳ هزار مگاوات
اقتصاد
60519
مجری فازهای ۲ و ۳ نیروگاههای هستهای بوشهر با تشریح آخرین وضعیت ساخت ۲ واحد نیروگاه اتمی دیگر در بوشهر گفت: با تکمیل این ۲ واحد جدید نیروگاه هستهای تولید برق هستهای به ۳ هزار مگاوات افزایش مییابد.
به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، مسعود نصوری با گرامیداشت روز ملی فناوری هستهای ایران، با بیان اینکه 2 واحد نیروگاه اتمی دیگر هر کدام با ظرفیت تولید یکهزار و 57 مگاوات برق در جوار نیروگاه نخست اتمی بوشهر حال ساخت است، اظهار داشت: اکنون 3 هزار نفر نیروی داخلی در ساخت این پروژه در قالب 10 شرکت ایرانی مشغول هستند.
مجری فازهای 2 و سه نیروگاههای هستهای بوشهر با اشاره به روند ساخت 2 واحد نیروگاه اتمی در بوشهر اضافه کرد: تاکنون 4 میلیون مترمکعب خاکبرداری و 2.2 میلیون مترمکعب خاکریزی انجام شده است.
ساخت دیواره داخلی رآکتور هستهای نیروگاه دوم
وی ایجاد تکنولوژی برتر در کشور در این عرصه ادامه داد: برای بهسازی و تحکیم بستر 47 هزار شمع به عمق 18 متر و با قطر 1.60 متر کوبیده شد و این کار در سال گذشته به پایان رسید.
مجری نیروگاههای هستهای دوم و سوم بوشهر با اشاره به ساخت دیواره داخلی رآکتور هستهای نیروگاه دوم اضافه کرد: قرارداد احداث ساختمان اصلی رآکتور هستهای واحد دوم نیروگاه هستهای بوشهر منعقد و عملیات اجرایی ساختمان توربین و جانبی در حوزه دریا آغاز شد.
افزایش تولید برق هستهای تا 3 هزار مگاوات
نصوری با بیان اینکه با تکمیل این 2 واحد جدید نیروگاه هستهای تولید برق هستهای به 3 هزار مگاوات افزایش مییابد اضافه کرد: مجموعه این اقدامات انجام شده به دست نیروهای توانمند متخصص ایرانی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه صنعت هستهای بهعنوان صنعت پیشران محسوب میشود تصریح کرد: این صنعت نقش اساسی در عرصه فناوری دارد و تکنولوژی ساخت برتر دارد این ظرفیت به صنعت کشور در همه ابعاد منتقل میشود و در دیگر صنایع قابل استفاده است.
ساخت پروژه آبشیرینکن با ظرفیت 70 هزار مترمکعب
مجری نیروگاههای هستهای دوم و سوم بوشهر ادامه داد: این صنعت بستر رشد دیگر صنایع و شرکتهای دانشبنیان و مجموعهای که توانمند علمی دارند میشود و در مجموع مولفه قدرت و اقتدار آفرین است.
نصوری از ساخت پروژه آبشیرینکن با ظرفیت 70 هزار مترمکعب در جوار نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و بیان کرد: این پروژه بر اساس برنامه زمانبندی تکمیل و افتتاح میشود و تا 105 هزار مترمکعب قابل توسعه است.
انتهای پیام/