رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان:

کاشت بذر پژوهش‌های علمی میان دانش‌آموزان با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سمپاد

بهار خسروی

بهار خسروی

جامعه

64405
string(660) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"1800","_w":"3200","_y":"438.5089376698366","_x":"133.59879203464664","source":"\/news\/photo\/1403\/02\/16\/1f97626a10c214159cf6d308f99617af.jpg","_pr_css":"display: block; width: 100px; height: 56.25px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-3.33997px) translateY(-10.9627px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" کاشت بذر پژوهش‌های علمی میان دانش‌آموزان با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سمپاد

الهام یاوری با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاوردهای سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی میان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، گفت: این نمایشگاه شبکه‌ای است که منجر به کاشت بذرهای پژوهش‌های آینده و علمی کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایران آنلاین، الهام یاوری معاون وزیر و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد گفت: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ۱۰ ساله قرار است برگزار شود.

وی در ادامه افزود:  دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس در این نمایشگاه شرکت می‌کنند. آن‌ها توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

معاون وزیر درباره اهداف نمایشگاه دستاوردهای پژوهش سمپاد بیان کرد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاوردهای پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند. این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی میان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

یاوری در ادامه خاطرنشان کرد: ۴۵ درصد از دانش‌آموزان دهک‌های یک تا ۴ در مدارس سمپاد پذیرفته شده‌اند. در این راستا قشر کم برخوردار ۴۵ درصد شانس بیشتری برای حضور در این مدترس دارند.

وی ادامه داد: همچنین ۷۱ درصد به تعداد دانش‌آموزانی که زیر حمایت کمیته امداد هستند اضافه شده است. 

یاوری درباره قبولی‌های کنکور بیان کرد: در سال گذشته رتبه‌های تک رقمی کنکور ۴۰ نفر بودند. از این تعداد ۱۶ دانش‌آموز برتر کنکور در رشته‌های مختلف از مناطق ۱ و ۲ کم برخوردار و جزو دانش‌آموزان سمپادی بودند.

وی در پایان افزود:  تلاش می‌کنیم پذیرش در مدارس سمپاد فقط از تهران یا از مدارس ویژه و غیر دولتی نباشد و در کل کشور عدالت انجام شود.

بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در ادامه این نشست عنوان کرد: نادانسته‌ها را جز با تجربه‌ی خود یا گوش سپردن به تجربه‌ی دیگران نمیتوان دانست. بسیاری از آنچه را ما دیده و آزموده‌ایم، نسل شما هنوز نیازموده و ندیده است. ما دیده‌ایم و شما خواهید دید. دهه‌های آینده دهه‌های شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربه‌ها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغ‌ها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه افزود: متنی که خواندم فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب بود که مقام معظم رهبری تکلیف کردند . ایشان بر امید و استمرار کارها بر پایه گذشته تاکید دارند. بر همین اساس با اعتماد سازمان ملی استعدادهای درخشان به آموزش و پرورش کشور بر مبنای اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه بر این شدیم تا نمایشگاه دستاوردهای استعدادهای درخشان را تشکیل دهیم. تاکنون باز خوردهای خوبی از آن دریافت کرده‌ایم.

بهرامی اظهار کرد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امیدآفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه