جراره در گفتوگو با «ایران آنلاین»:
عملکرد ضعیف مجلس یازدهم در بعد نظارت / حل مسائل اقتصادی اولویت مجلس جدید باشد
سیاست
65729
منتخب مجلس دوازدهم گفت: مجلس در زمینه نظارت عملکرد خوبی نداشت و باید بهصورت جدیتری در این زمینه اقدام میشد تا قوانین اجرا شود.
ابوالقاسم جراره نماینده منتخب دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایران آنلاین درباره عملکرد مجلس یازدهم اظهار کرد: این مجلس نیز همچون ادوار گذشته با نقاط ضعف و قوت همراه بوده است و در برخی حوزهها اقداماتی خوبی صورت گرفته که باید منفصفانه به آنها نگاه کنیم و در برخی موارد هم نتوانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.
جراره با اشاره به نقاط ضعف مجلس یازدهم گفت: این دوره از مجلس در زمینه نظارت عملکرد خوبی نداشت و باید بهصورت جدیتری در این زمینه اقدام میشد تا قوانین اجرا شود.
منتخب مجلس دوازدهم ادامه داد: وقتی مجلس در بعد نظارتی خود ضعیف باشد، قوانینی که میتوانند در زمینه حل مسائل و مشکلات راهگشا باشند به نتیجه نخواهند رسید.
منتخب مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که مجلس دوازدهم چه کند تا در بعد نظارتی قوی باشد، عنوان کرد: مجلس جدید باید ابزارهایی که در ابعاد نظارتی در اختیار دارد را بهخوبی استفاده کند که یکی از آنها بحث سوال، تذکر و استیضاح است و دیگری استفاده موثر از نهادهای در اختیار مجلس همچون دیوان محاسبات که به عنوان یک ابزار نظارتی میتواند مورد توجه قرار بگیرد.
جراره همچنین در پاسخ به این پرسش که به ناظر شما بزرگترین چالش مجلس دوازدهم چیست، گفت: چالشی که مجلس دوازدهم با آن روبروست حل مسائل اقتصادی جامعه است؛ چرا که مردم توقع دارند این مسائل مرتفع شود و اگر این اتفاق رخ ندهد به یک چالش بزرگ برای مجلس تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه اولویت مجلس دوازدهم باید مسائل اقتصادی و معیشت مردم باشد، عنوان کرد: اگر در این خصوص قانونگذاری لازم صورت بگیرد بخشی از مشکلات موجود حل خواهد شد و بهتر است در حوزه اقتصاد با حمایت مجلس فضای بهتری ایجاد شود.
منتخب مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر یک سری قانون داریم که مجلس یازدهم نتوانست به همه آنها رسیدگی کند؛ به عنوان نمونه در زمینه نظارت بر بانکها نیاز به قانونگذاری وجود دارد و بهتر است مجلس دوازدهم یک ترتیب قانونی بر اساس اولویتهای مهم کشور تعیین کند که به نفع مردم تمام شود.
جراره در مورد فراکسیونها هم عنوان کرد: فراکسیون یک مجموعه کمکی است که میتواند در قالب موضوعات مهم کشور شکل بگیرد و به تصمیمگیری نمایندگان کنند، اما در اصل مصوبات کمیسیونها باید به صحن برود و دنبال شود.
انتهای پیام/