حوزه‌های امتحانی مجهز به دوربین مداربسته می شوند

جامعه

66320
حوزه‌های امتحانی مجهز به دوربین مداربسته می شوند

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش بابیان اینکه حوزه‌های امتحانی حتما باید مجهز به دوربین مداربسته نیز باشند تا تمام فرایند امتحانی ضبط شود، تصریح کرد: دلیل این امر نیز آن است که اگر اتفاقی بیفتد، بتوانیم به دوربین مراجعه و بازنگری لازم را در تصمیمات داشته باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش توضیحاتی در خصوص تامین «امنیت» حوزه‌های آزمونهای نهایی ارائه کرد و گفت که تمامی حوزه‌ها به راکت‌های فلزیاب، دستگاه‌های سیگنال‌یاب و همچنین دوربین مدار بسته مجهز هستند. همچنین دستگاه‌های خدمات رسان و فراجا نیز همکاری تنگاتنگی با آموزش و پرورش در روزهای امتحانی خواهند داشت.

محسن زارعی ، ضمن بیان اینکه مقرر شده بود کارگروهی برای تامین امنیت آزمون‌های نهایی تشکیل شود که در همین رابطه وزیر آموزش و پرورش طی نامه‌ای تشکیل جلسه کمیسیون حفاظت آزمون ذیل شورای امنیت کشور را از وزیر کشور خواستار شد، گفت: در همین راستا جلسه کمیسیون حفاظت از آزمون‌ها برگزار و مقرر شد، مشارکت دستگاه‌ها در تامین امنیت امتحانات توسط وزارت کشور نظارت و پیگیری شود که این موضوع از سوی شورای امنیت کشور به استانداران ابلاغ و از آنها به عنوان روسای شورای آموزش و پرورش استانها خواسته شد تا تمهیدات لازم را اتخاذ و پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه  پیشتر نیز در استانها جلسات شورای تامین تشکیل شد که چندین دستور کار داشتند، افزود: یکی آنکه نحوه نظارت بر فضای مجازی توسط پلیس فتا و سایر دستگاه‌های مرتبط انجام شود. همچنین مقرر شد نقاط پیرامونی حوزه‌ها رصد، تامین امنیت حوزه‌های زیر ۱۰۰ نفر و شیوه‌های اسکان در مدارس شبانه‌روزی و ...  در شورای تامین استانها تصمیم‌گیری شود. در حوزه‌های بزرگسالان هم تاکید شد تا به فراخور نیاز اعلامی استانها، فراجا حضور فیزیکی داشته باشد لذا آماده باش امنیتی نیروهای انتظامی در روزهای امتحانی را شاهد خواهیم بود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش ادامه داد: در عین حال مقرر شد دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز تامین پایداری برق و آب حوزه‌های امتحانی، پایداری اینترنت در حوزه‌های تصحیح، فوریتهای پزشکی، آتش نشانی و... را تقبل کنند. 

زارعی در خصوص تامین تجهیزات امنیتی حوزه‌ها امتحانی نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: یکی از تجهیزات لازم، راکت‌های فلزیاب است که همه حوزه‌ها باید به آن تجهیز شده باشند؛ و یا دستگاه‌های آشکارساز و سیگنال‌یاب که حوزه‌ها حتما باید به اینها نیز مجهز باشند.

وی با تاکید بر اینکه همچنین حوزه‌های امتحانی حتما باید مجهز به دوربین مداربسته نیز باشند تا تمام فرایند امتحانی ضبط شود اظهار کرد: دلیل این امر نیز آن است که اگر اتفاقی بیفتد، بتوانیم به دوربین مراجعه و بازنگری لازم را در تصمیمات داشته باشیم. تمامی حوزه‌ها ملزم به تجهیز به دوربین مدار بسته و تجهیزات امنیتی ذکر شده بوده و هستند و آنها را نیز تهیه کرده‌اند. آخرین گزارش‌ها و هماهنگی‌ها با مدیران کل مرور شده که یکی از موضوعات درون گزارش‌ها، مربوط به تهیه تجهیزات اعم از زیرساختی و امنیتی بوده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه ابلاغ اعتباری نیز برای تامین تجهیزات امنیتی یاد شده صورت گرفت افزود: استانها خریدهای خود را انجام داده‌اند و تاکید شده هیچ حوزه‌ای بدون این تجهیزات امنیتی تایید نشود.

زارعی در پایان یادآور شد: تمامی ظرفیت‌های آموزش و پرورش از مدارس تا دانشگاه فرهنگیان و سالن‌های ورزشی برای برگزاری امتحانات نهایی به کار گرفته می‌شوند.

این در حالیست که محمدمهدی کاظمی معاون وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته با هشدار در خصوص عواقب «تقلب‌ و تخلف» در امتحانات نهایی گفته بود که اگر دانش‌آموزی تخلفی انجام دهد، بلافاصله توسط رییس حوزه آزمون موضوع اعلام و در کمیته تخصصی استانها بررسی و اعلام نظر می‌شود. همچنین موضوع در هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات آزمونها  بررسی و نسبت به اعلام رای اقدام و در نهایت دانش آموز ۱۰ روز فرصت  خواهد داشت به رای اعتراض کند چرا که پس از آن رای قطعی در خصوص دانش‌آموز متقلب صادر می‌شود. 

به گفته وی، سال گذشته ۲۸۰۶ تخلف در حوزه امتحانات نهایی صورت گرفت که در این رابطه برای ۲۶۴۳ نفر رای قطعی صادر شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه