لاپید: نپذیرفتن پیشنهاد جدید درباره آتش بس به معنای اعدام اسرا است

بین‌الملل

68400
لاپید: نپذیرفتن پیشنهاد جدید درباره آتش بس به معنای اعدام اسرا است

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی خواستار موافقت سران این رژیم با طرح پیشنهادی جدید برای توافق آتش بس در نوار غزه و تبادل اسیران شد و رد این پیشنهاد را به منزله اعدام اسیران صهیونیست دانست.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه گفت: اگر پیشنهاد توافق آتش بس را نپذیریم این مساله به معنای دادن حکم اعدام اسرا و بوجود آن بحران بی اعتمادی با آمریکایی‌ها خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا شامگاه جمعه (۱۱ خرداد) گفت که رژیم صهیونیستی یک پیشنهاد جدید برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرده و از طرفین خواست این فرصت را از دست نداده و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

بر اساس این طرح مورد ادعای بایدن، ابتدا یک آتش‌بس ۶ هفته‌ای برقرار خواهد شد که در این بازه زمانی جنبش حماس و رژیم صهیونیستی برای یافتن راهی برای پایان جنگ مذاکره خواهند کرد. با این‌ حال، اگر مذاکرات بیشتر از ۶ هفته به طول بینجامد، آتش‌بس موقت تا زمان حصول یک توافق نهایی برای پایان جنگ، تمدید خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که مرحله اول این طرح ۳ مرحله‌ای رژیم صهیونیستی که ادعا می‌کند تحویل جنبش حماس شده است، شامل آتش‌بس کامل، خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نواحی پرجمعیت در نوار غزه، آزادی برخی از اسیران و تحویل اجساد برخی از اسیران، بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به منازل خود در نوار غزه و افزایش کمک‌های انسانی می‌شود.

همچنین مرحله دوم این طرح نیز شامل پایان دائمی خصومت‌ها، تعامل برای آزادی اسیران باقی‌مانده و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نوار غزه است.

این طرح در مرحله سوم نیز شامل طرح عمده برای بازسازی نوار غزه و تحویل اجساد اسیران به خانواده‌هایشان است.

اسامه حمدان یکی از رهبران جنبش حماس شنبه شب در واکنش به طرح مطرح شده از جانب رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: سخنرانی بایدن شامل ایده‌های مثبتی بود اما ما می‌خواهیم این موضوع در چارچوب توافقی جامع که خواسته‌های ما را محقق کند، متبلور شود.

وی افزود: به هیچ وجه نمی‌توان پذیرفت نیروهای اشغالگر در غزه بمانند یا گذرگاه رفح را مدیریت کنند.

حمدان تصریح کرد که وزارت کشور فلسطین در نوار غزه قبل از جنگ مدیریت گذرگاه رفح را بر عهده داشت و بعد از توقف جنگ هم آن را مدیریت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه "ما به یک توافق کامل نیاز داریم" گفت: دعوت برای دستیابی به توافق اقدامی مثبت است اما با صرف امیدواری نمی‌توان به این مهم دست یافت.

حمدان تاکید کرد: ما به دنبال توقف کامل جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه، امدادرسانی به فلسطینیان و بازسازی این باریکه هستیم.

این درحالی است که پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم برای حفظ حیات سیاسی خود، بر تداوم جنگ اصرار دارد. تاکنون افزون بر ۳۶ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۸۲ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل