حذف محتوای حاوی کلمه «صهیونیست» در شبکههای اجتماعی خارجی
بینالملل
71951
شرکت مالک اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ در تازهترین خبر خود وجه دیگری از نقض حقوق بشر را به نمایش گذاشته و اعلام کرده که از این پس هر محتوایی حاویِ کلمهٔ «صهیونیست» باشد را حذف خواهد کرد.
به گزارش گروه بینالمللی ایران آنلاین، پایگاه بصیرت نوشت: حقوق بشر این روزها خود درگیر دوگانگیهای شدیدی در عرصه جهانی است؛ دوگانگیهایی که گاه به شکل پایمال کردن حقوق دانشجویان معترض آمریکایی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی رخ مینماید و گاه با ممنوعیت استفاده از کلمهٔ صهیونیست در سکوهای متا خودنمایی میکند، آن هم برای رژیم غاصب کودککشی که ۷۵ سال است مردم مظلوم فلسطین را شهید میکند و اموال و سرزمینشان را تاراج میکند.
شرکت مالک اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ در تازهترین خبر خود وجه دیگری از نقض حقوق بشر را به نمایش گذاشته و اعلام کرده که از این پس هر محتوایی حاویِ کلمهٔ «صهیونیست» باشد را حذف خواهد کرد. متا ادعا کرده که عبارت صهیونیست برای اشاره به یهودیان و اسرائیلیها با مقایسههای غیر انسانی استفاده میشود در حالیکه از منظر این صاحبان سرمایه، جای ظالم و مظلوم عوض میشود و حقوقی که باید برای مردم مظلوم فلسطین از آن استفاده شود در جهت حمایت از غاصب و آدمکش به سخره گرفته میشود.
۷۵ سال اشغالگری و نقض حقوق بشر
رژیم کودککش صهیونیستی در طول ۷۵ سال اشغالگری سرزمین فلسطینیان از هیچ گونه ظلم، فساد، وحشیگری و ددمنشی علیه مردم مظلوم فلسطین دریغ نکرده است.
دولت غاصب اسرائیل در طول سالهای متمادی با تخریب مناطق مسکونی، تجاوز و هتک حرمت مسجدالاقصی «اولین قبله مسلمانان»، محاصره، بمباران و کشتار کودکان و زنان، اسیر و زندانی کردن مسلمانان و آزار و اذیت مردم، موجب رنجش امتهای اسلامی در سراسر جهان شده است.
نقض حقوق بشری فاحش که جامعه جهانی در برابرش سکوت کرده و دم بر نمیآورد و برابرش معترضان به این نقض حقوق بشر را خواه کارکنان کمپانیهای بزرگ غربی باشند و خواه دانشجویان کشور خودشان با بدترین شکل ممکن تنبیه میکنند و یادی هم از حقوق بشر نمیکنند.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به طور گسترده اقدام به دستگیری غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری کرده است. اکنون بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ زندانی که در کرانه باختری و قدس شرقی بازداشت شدهاند در زندانهای رژیم صهیونیستی در اسارت به سر میبرند.
بازداشت اداری برای ترس از آنچه انجام خواهد شد!
هزاران تن از این افراد در بازداشت اداری به سر میبرند. در این نوع بازداشت افراد نه به دلیل آنچه در گذشته انجام دادهاند، بلکه به دلیل ترس از آنچه در آینده انجام خواهند داد بازداشت میشوند. این افراد بدون برگزاری دادگاه و تفهیم اتهام اکنون ماههاست که در زندانهای رژیم صهیونیستی هستند.
نقض حقوق بشر در زندانهای اسرائیل امر جدیدی نیست و میتوان گفت کار خیلی تاسف باری نسبت به شهادت مردان و زنان و کودکان فلسطینی نیست وقتی اسراییل هزاران کودک را با قساوت شهید میکند و دولتمردان غربی سکوت میکنند، ولی یک اسرائیلی اسیر میشود و هزاران سلبریتی غربی و دولت هایشان به حق خواهی بر میخیزند و این یعنی حقوق بشر معنایی ندارد و فرمایشی و دستوری پیش میرود! مگر هزاران کودک شهید فلسطینی بشر نیستند که حقوقشان ارج نهاده شود، اما یک مزدور اسراییلی آنچنان ارزشی دارد که برایش هشتک و کمپینهای سوری راه میاندازند.
مدعیان ساکت
نظامیان صهیونیست اکنون به طور روزانه با یورش به مناطق مختلف کرانه باختری اقدام به بازداشت فلسطینیان میکنند و در زندان بدترین شکنجهها و بدرفتاریها و نقض حریم را در حق آنها روا میدارند بدون آنکه کسی از دولتمردان غربی و آمریکایی در جایگاه مدعی حقوق بشر برای آنها بر بیاید.
ایتمار بن گویر، وزیر افراطی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به تازگی با صدور فرمانی خواستار کاهش جیره غذایی زندانیان فلسطینی در بند این رژیم شده است. نهادهای حقوق بشری میگویند این اقدام تلاشی برای استفاده از گرسنگی به عنوان یک شکنجه است.
محققانی که از مغایرتهای حقوق بشری میگویند
پیدایش اسرائیل و استمرار حیات آن در یکی از مهمترین مناطق دنیا بحثهای فراوانی را دامن زده است، همچنان که عملکرد این رژیم در قبال فلسطینیها و کشورهای همسایه تاکنون مورد بررسی محققان زیادی قرار گرفته و به نظر آنها کنشها و واکنشهای داخلی و خارجی این رژیم با بسیاری از کنوانسیونهای مورد پذیرش جامعه جهانی مغایرت دارد.
چنانچه براساس مفاد بینالمللی حقوق بشر رفتار اسراییلیها در قبال فلسطینیها حتی با کنوانسیون چهارگانه ژنو، پروتکلهای الحاقی به آن و نیز معاهده عدم تجاوز ریودژانیرو مغایرت دارد.
استاندارد حقوق بشر آمریکایی هم دوگانه است و بسته به نوع موضوع برخوردی متفاوت با آن دارد لذا هیچ عکس العملی در قبال کشتار مردم فلسطین و شکنجه و غصب سرزمینشان ندارد که برعکس از این جنایات حمایت هم میکند. دیدهبان حقوق بشر در گزارش جهانی سالانه خود ضمن بررسی وضعیت حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ تاکید کرده است که با دوری و بیتوجهی سران جهانی به بحرانهای حقوق بشری در سراسر دنیا، این وضعیت وخیمتر میشود؛ این در حالی است که دیپلماسی برای حمایت از حقوق بشر ضروری است.
گزارش جهانی ۲۰۲۴ دیدهبان حقوق بشر با اشاره به وقوع بدترین بحرانها و چالشهای حقوق بشری در جهان در سال گذشته که پیامدهای مرگباری داشته اند، تاکید کرد که سران جهانی تلاشی برای حمایت از اصول جهانی حقوق بشر نداشتند.
در این گزارش جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و کشتار مردم مظلوم فلسطین از جمله این بی توجهیها عنوان شده است.
هر روز بر آمار شهدای فلسطینی و جنایات اسراییلی افزوده میشود، جنایاتی که حقوق بشر را ذبح کرده و دسته جمعی در گور تاریخ دفن کرده است، اما سکوت جهانی مدعیان حقوق بشر همچنان برقرار است چرا که حقوق بشر دوگانه و فرمایشی است و هر کجا صلاح بدانند حمایت میکنند و هر کجا ندانند سکوت میکنند، اما در سکوت وحشتناک مدعیان حقوق بشر ذبح انسانیت ادامه دارد.
انتهای پیام/