انگلیس: تبعات انسانی جنگ در غزه تکاندهنده است/ ضرورت برقراری آتشبس فوری
بینالملل
72194
سفیر و نماینده انگلیس نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، آمار بالای شهدای جنگ در غزه به ویژه زنان و کودکان را تکاندهنده خواند و بر لزوم برقراری آتشبس فوری در این منطقه تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، باربارا وودوارد در نشست سازمان ملل متحد پیرامون تحولات خاورمیانه گفت: فلسطینیان بیگناه همچنان در غزه رنج میبرند و میمیرند. بحران انسانی ویرانگر روز به روز بدتر میشود. خطر قحطی قریب الوقوع وجود دارد و ما عمیقاً نگران خطر تشدید تنشهای منطقه ای، به ویژه در مرز میان اسرائیل و لبنان هستیم.
وی با اشاره به تاکید نخست وزیر جدید انگلیس بر لزوم برقراری آتشبس فوری در غزه، آزادی همه گروگانها (اسرای اسرائیلی) و افزایش فوری کمکهای بشردوستانه به غزه افزود: ما از اسرائیل میخواهیم که از غیرنظامیان محافظت کند، اجازه دهد کمکهای بشردوستانه بدون محدودیت وارد غزه شود و اطمینان حاصل کند که سازمان ملل و عوامل بشردوستانه دسترسی و تجهیزات لازم را برای انتقال کمکها به کسانی که بیشتر به آن نیاز دارند، در اختیار دارد.
سفیر انگلیس ادامه داد: ما بار دیگر بر حمایت خود از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) و نقش حیاتی آن در نجات جان انسانها در غزه و همچنین ارائه خدمات اساسی و ارتقای ثبات در کرانه باختری و کل منطقه تاکید میکنیم. ضروری است که آنروا بتواند وظایف خود را انجام دهد.
وی سپس به تشدید خشونتها در کرانه باختری و شهرکسازیهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی در این منطقه اشاره و آن را محکوم کرد.
سفیر انگلیس در سازمان ملل افزود: چنین اقداماتی نه تنها بر اساس قوانین بین المللی غیرقانونی است، بلکه چشم انداز راه حل دو کشوری را نیز تضعیف می کند. ما خواستار توقف این فعالیتهای غیرقانونی هستیم.
وودوارد همچنین تصریح کرد که مناقشه میان رژیم صهیونیستی و فلسطین راه حل نظامی ندارد و «تنها باعث تعمیق اختلافات و تداوم رنج فلسطینیان و اسرائیلی ها می شود.»
وی افزود: تلفات غیرنظامیان در غزه غیرقابل قبول است. گزارشها از تلفات غیرنظامیان در پی حملات اسرائیل در نزدیکی مدارس و مناطق بشردوستانه در هفتههای اخیر وحشتناک بود و همانطور که وزیر امور خارجه (انگلیس) اعلام کرد، لازم است که برای از غیرنظامیان اقدامات فوری صورت گیرد.
دیپلمات ارشد انگلیس ادعا کرد: صلح تنها در صورتی برقرار خواهد شد که هم اسرائیلیها و هم فلسطینیها بار دیگر به یک فرآیند صلح متعهد شوند که به راهحل دو دولتی منجر شد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی، طی ۹ ماه گذشته، کشتار گستردهای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاهها و جلوگیری از ورود کمکهای امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.
براساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون بیش از ۳۸ هزار فلسطینی شهید و افزون بر ۸۸ هزار نفر دیگر زخمی شدهاند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامهای را در حمایت از آتشبس در غزه تصویب کرد اما بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مشروعیت خود را در سرزمینهای اشغالی و عرصه بینالملل از دست داده است، بر تداوم جنگ اصرار دارد.
انتهای پیام/