وزیر نیرو:

تهران به رکورد تاریخی حرارتی نزدیک است/ افزایش ۸.۷ درصدی مصرف برق صنایع

اقتصاد

73706
تهران به رکورد تاریخی حرارتی نزدیک است/ افزایش ۸.۷ درصدی مصرف برق صنایع

وزیر نیرو با اشاره به گرمای هوا در بیشتر مناطق کشور و روند افزایشی مصرف انرژی گفت: در این هفته برخی از شهرها رکورد حرارتی را زدند و شهری چون تهران به رکورد تاریخی نزدیک شد.

به گزارش گروه اقتصاد ایران آنلاین، «علی‌اکبر محرابیان» روز پنجشنبه با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت تولید و مصرف برق در کشور اعلام کرد: نیاز مصرف برق در صنایع به ۸۰ هزار مگاوات رسیده که این عدد نسبت به اوج مصرف سال گذشته ۸.۷ درصد رشد یافته است.

وی افزود: سال گذشته مصرف برق در همین مدت ۷۳ هزار و ۴۶۳ مگاوات بود یعنی امسال ۶ هزار و ۴۰۰ مگاوات از سال گذشته بیشتر ثبت مصرف برق داشته‌ایم.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه در شرایط کنونی شبکه برق زیر فشار سنگین مصرف به سر می برد، به حوادث ناشی از جریان برق اشاره کرد و گفت: در شرایط کم باری اگر حادثه داشته باشیم با مانور خطوط و جابجایی خط بار را منتقل می کنیم اما در شرایط اوج مصرف قدرت مانور کم می‌شود و منجر به محدودیت می‌شود.

محرابیان با اشاره به بروز یک حادثه در روز گذشته در تهران که سبب ایجاد محدودیت هایی برای مشترکان برق شد، ابراز امیدواری کرد مشترکان صنعت برق با کاهش مصرف، این وزارتخانه را یاری کنند تا برای همه بخش های کشور در این روزهای گرم برق پایدار تامین شود.

وی خاطر نشان کرد: طبق گزارش سازمان هواشناسی کشور، این شرایط گرم دمای هوا تا چند روز آینده در مراکز جنوبی و مرکزی کشور ادامه داشته باشد و پیش بینی می کنیم روند مصرف برق در همین محدوده باشد.

وزیر نیرو از مردم درخواست کرد تا با صرفه جویی، مصرف برق خود را مدیریت کنند.

به گزارش ایرنا، به دلیل استمرار و پایداری هوای گرم در بیشتر نقاط کشور، مصرف برق در هفته های اخیر روند صعودی داشته است. به گفته مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار کولر گازی جدید وارد مدار می‌شود که ۲۵۰۰ تا ۳ هزار مگاوات مصرف برق دارند.

وی از افزایش تقاضای مصرف برق به حدود ۸۰ هزار مگاوات خبر داد و اظهار داشت: این میزان ۶ هزار مگاوات نسبت به سال گذشته افزایش یافته که رقم بسیار بزرگی است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد