بیمارستان شهید رئیسی ویژه بیماران سرطانی در مراحل نهایی بهرهبرداری قرار دارد
استانها
77153
بنابر اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، بیمارستان شهید رئیسی ویژه بیماران سرطانی در مراحل نهایی بهرهبرداری قرار دارد و در آینده نزدیک مورد استفاده بیماران قرار میگیرد.
به گزارش گروه استانهای ایران آنلاین، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر آماده نبودن بیمارستان شهید رئیسی در برخی رسانهها منتشر شده و این در حالی است که این پروژه در مراحل نهایی بهرهبرداری قرار دارد و در آینده نزدیک مورد استفاده بیماران سرطانی قرار میگیرد.
حامد بهرامیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، در این رابطه، اظهار داشت: با توجه به اهمیت و ضرورت بهرهبرداری از پروژه بیمارستان شهید آیتالله رئیسی که به صورت خاص جهت بیماران مبتلا به سرطان در نظر گرفته شده، از ابتدای حضور محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به صورت روزانه پیگیری مستمر جهت آغاز بهکار این بیمارستان انجام شده است.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از بیماران هماستانی و حتی استانهای هم جوار به تهران مراجعه میکنند راهاندازی این بیمارستان برای مداوای بیماران در غرب کشور بسیار اهمیت دارد و تمام همت مجموعه مدیریتی دانشگاه تسریع در پذیرش بیماران است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: پیگیریهای روزانه و بازدیدهای مداوم از سوی شخص رئیس دانشگاه برای پذیرش بیماران بوده و این بیمارستان در فاز نهایی بهرهبرداری قرار گرفته است.
بهرامیان افزود: البته بهرهبرداری با افتتاح متمایز است و بهرهبرداری به این معناست که شرایط بیمارستان آماده پذیرش بیماران خواهد بود و با تکمیل برخی موارد جزیی افتتاح انجام میشود.
به گزارش تسنیم، مرکز جامع سرطان شهید رئیسی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است که در بیمارستان امام رضا(ع) واقع شده و قرار است به بیماران سرطانی خدمات کاملا رایگان ارائه دهد.
عملیات اجرایی این بیمارستان در سال ۱۳۹۶ شروع شده بود اما متوقف شد و در سال ۱۴۰۰ مجدد عملیات اجرایی ساخت آن در دستور کار قرار گرفت. تا سال ۱۴۰۱ این پروژه تنها ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با کار جهادی همه مدیران استانی و ملی همه دستگاههای مورد نیاز آن تهیه شد.
ساختمان بیمارستان شهید رئیسی در زمینی به مساحت ۸۵۰۰ متر مربع و در چهار طبقه به صورت تخصصی ساخته شده و ارزش آن امروز به بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان میرسد و یکی از پیشرفته ترین مراکز جامع سرطان در منطقه است که می تواند تمام نیازهای غرب کشور را تامین کند.
در این بیمارستان که از مدرن ترین تجهیزات روز دنیا در آن استفاده شده،۱۲۰ تخت بستری، دستگاههای رادیوتراپی، توموتراپی، براکی تراپی و پت اسکن وجود دارد و علاوه بر ارائه خدمات به بیماران بستری روزانه به ۵۰ بیمار سرپایی نیز خدمات ارائه میشود.
انتهای پیام/