وزیر تعاون: شهادت یحیی السنوار با رویش جوانه‌ها، به حرکتی جدید منجر خواهد شد

اقتصاد

78354
وزیر تعاون: شهادت یحیی السنوار با رویش جوانه‌ها، به حرکتی جدید منجر خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شهادت یحیی السنوار فقدانی عظیم است که با رویش جوانه‌ها و ایده‌های مقاومت در جای‌جای اراضی فلسطینی و جهان، به حرکتی جدید منجر خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، در پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پی شهادت «یحیی السنوار» آمده است:

«یَا یَحْیَی خُذِ الْکِتَابَ بِقُوَّةٍ؛ ای یحیی، کتاب خدا را به جد و جهد برگیر.» (مریم: ۱۲)

شهادت یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس که تا آخرین لحظه برای تحقق آرمان‌های مردم مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم آپارتاید مقاومت کرد و جنگید، ماهیت شریرانه ستم، بی‌عدالتی و اشغال سرزمینی و استمرار و پایان‌ناپذیری مقاومت در مقابل ظلم و تبعیض را پیش روی جهان معاصر قرار داد که «تا ستم هست، مقاومت هم هست.»

شهید السنوار که سال‌های دراز عمر خویش را در زندان رژیم آپارتاید صهیونی گذرانده و در زندان هم به عنوان نویسنده و مترجم و استراتژیست خستگی‌ناپذیر مقاومت منشاء کنشگری و اثر بود، بارزترین چهره امروز مقاومت مردم فلسطین بود و شهادت او فقدانی عظیم است که البته با رویش جوانه‌ها و ایده‌های مقاومت در جای‌جای اراضی فلسطینی و جهان، به حرکتی جدید منجر خواهد شد.

ایستادن مقابل اشغال سرزمین مادری و تبعیض نژادی و تلاش برای برپا داشتن قسط و عدالت که کانون حرکت مقاومت مردم فلسطین بوده، آموزه محوری دین اسلام و کتاب قرآن نیز هست؛ السنوار و هزاران شهید فلسطینی دیگر که این آموزه محوری را به جد و جهد برگرفته و عملی کرده‌اند، «یحیی» و «زندگی‌بخش» عزت مردم فلسطین هستند.

اینجانب شهادت زندگی‌بخش این سرباز بزرگ مردم فلسطین را که تا آخرین لحظه از مقاومت دست برنداشت، به همه انسان‌هایی که دل در گرو آزادی همه بشر و جهانی عادلانه دارند، تسلیت می‌گویم.

بیشتر بخوانید

شهادت «سنوار» عاملی دیگر در تسریع نابودی رژیم سفاک صهیونیستی خواهد بود

مقام ارشد حماس: به زودی جانشین شهید سنوار را انتخاب می‌کنیم

«یحیی» میراث نامیرای فلسطین 

منطق شهید سنوار در سرزمین‌های اشغالی و غرب آسیا حاکم است

به گزارش ایرنا، یحیی سنوار، (متولد ۱۹۶۲، در اردوگاه خان یونس) مجاهد، مبارز، نویسنده، رمان‌نویس و مترجم فلسطینی طی ۲۲ سال اسارت در زندان‌های رژیم صهیونیستی، رمان «خار و میخک» را به زبان عبری (منتشر شده به سال ۲۰۰۴) و رمان «شکوه» (منتشر شده در سال ۲۰۱۰) را نوشت و پنج کتاب را از عبری و انگلیسی به عربی ترجمه کرد.

او که فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی غزه در رشته مطالعات عربی بود، از سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۱ خورشیدی) چند بار توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شد، از فرصتی که در زندان داشت برای یاد گرفتن زبان عبری، همچنین ترجمه به این زبان و از این زبان و شناخت بیشتر جامعه اسرائیل استفاده کرد.

روز گذشته، رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای رسمی مدعی شد که یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس را در جریان بمباران منطقه‌ای در غزه، به شهادت رسانده است.

«خلیل الحیه» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز روز جمعه خبر شهادت یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه را تایید کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد