معاون آموزشی وزارت علوم عنوان کرد:

برنامه‌ریزی برای دانشگاه پویا

جامعه

78750
برنامه‌ریزی برای دانشگاه پویا

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: ماموریت‌گرا و هدفمند بودن آموزش، پویایی و هوشمندی، منظم و قانون‌مداری از جمله ارزش‌های محوری مورد نظر ما در آموزش است.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، شصت و سومین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با موضوع آموزش در برنامه هفتم پیشرفت؛ دانشگاه مهارت‌محور، پویا و هدفمند امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در ابتدای این برنامه شجاع احمدوند رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: با وجود تغییراتی که در بین نسل‌ها ایجاد شده، اما اهمیت آموزش هرگز کاسته نشده و حتی این همیت بیشتر هم شده است. لذا ورود هوش مصنوعی به آموزش نوید می‌دهد که اهمیت آموزش نه تنها کم نشده، بلکه پا به پای فناوری جدید هم پیش آمده است.

وی افزود: اگر آموزش نباشد، پژوهش هم ممکن نخواهد بود زیرا پژوهشگری که به درستی آموزش ندیده باشد، در فعالیت تحقیقاتی خود موفق نخواهد بود.

در ادامه این مراسم روح‌الله رازینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: رویکرد ما در زمینه آموزش، ماشینی نیست بلکه این فرصتی برای گفت‌وگو و تعامل است  و ما به آن نیاز داریم.

معاون وزیر علوم بیان کرد: جایگاه نظام دانشگاهی از بالا به پایین نیست از این رو تاکید ما بر استقلال دانشگاه‌ها در همین راستا انجام می‌شود. ماموریت‌گرا و هدفمند بودن آموزش، پویایی و هوشمندی، منظم و قانون‌مداری از جمله ارزش‌های محوری مورد نظر ما در آموزش است. هم‌افزا و مشارکتی بودن و چابک و پاسخگو بودن هم از دیگر ارزش‌های محوری به حساب می‌آیند.

رازینی مطرح کرد: اهداف معاونت آموزشی وزارت علوم بر تقویت نقش آموزش در نظام عتف، ارتقای مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری، نیازمحوری و تقاضامحوری، حمایت از نخبگان و استعدادهای درخشان و بهبود الگوی حکمرانی و بهره‌وری مبتنی است. هر کدام از این اهداف به هدف‌های کوچکتری تقسیم می‌شوند. برای مثال سطح‌بندی موسسات آموزش عالی و اجرای صحیح اصل ۳۰ قانون اساسی ذیل هدف بهبود الگوی حکمرانی و بهره‌وری قرار می‌گیرند. 

وی در پایان یادآور شد: مأموریت‌های معاونت آموزشی در برنامه هفتم توسعه در قالب سه ماه بیان شده است. بر اساس ماده ۹۶ برنامه، لازم است آمایش آموزش عالی بر مبنای اصل ۳۰ قانون اساسی انجام شود. بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۵ باید آموزش مهارتی در افق قانون برنامه هفتم پیشرفت تدوین شود و بر اساس ماده ۹۵، گسترش آموزش عالی در افق برنامه هفتم پیشرفت انجام خواهد شد.

خبرنگار: غزل رضایی ثانی


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه