وزیر کشور: ایران برای همه ایرانیان است

سیاست

81580
وزیر کشور: ایران برای همه ایرانیان است

وزیر کشور با بیان این که وفاق ملی که نگاه اصلی و محوری رئیس‌جمهور و دولت چهاردهم است شعار نیست، بلکه یک راهبرد کلان برای اداره کشور و پیشرفت ایران عزیز است، گفت: ایران برای همه ایرانیان بوده و از افراد کارآمد در مسوولیت ها استفاده می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، اسکندر مومنی امروز -شنبه- در مراسم معارفه استاندار جدید مازندران اظهار کرد: معنی وفاق مردمداری، احترام به مردم، رضایتمندی مردم و استفاده از همه ظرفیت‌ها در اداره کشور است. بدون تردید کشور زمانی پیشرفت می‌کند که از همه ظرفیت‌ها و منابع خودش استفاده کند.

وی افزود: استان مازندران ظرفیت عظیمی از منابع انسانی کارآمد، شایسته، فرهیخته و پرتوان دارد که در سراسر ایران عزیز مشغول خدمت هستند. زمانی می‌توانیم به پیشرفت دست پیدا کنیم که از همه این ظرفیت‌ها و این منابع انسانی از هر نژاد و قومیت و نگرش استفاده کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: ایران متعلق به همه ایرانیان است و همه کارگزاران نظام که شرایط عمومی را دارند در دایره اداره کشور قرار می‌گیرند. چه کسانی که به این دولت رای دادند و چه کسانی که رای ندادند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکردند اگر شرایط و کارآمدی لازم را دارند باید در اداره امور کشور از ظرفیت‌شان استفاده شود.

مومنی با بیان این‌که اداره کشور بدون استفاده از همه ظرفیت‌ها ممکن نخواهد بود، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور را دولت چهاردهم در عمل نشان داد و همه ما بر این تعهد پایبند هستیم که هیچ کسی از این دایره خارج نشود. هر کس توانایی انجام کاری را دارد و دلش برای اسلام و انقلاب و کشور می‌تپد و تعهد به جمهوری اسلامی ایران دارد در این دایره قرار می‌گیرد. در این صورت می‌توانیم شاهد پیشرفت کشورمان در همه ابعاد باشیم.

تقدیر از زحمات مدیران دولت سیزدهم

وی با اشاره به پایان دوره مسئولیت یوسف نوری در استانداری مازندران گفت: پیش از این‌که استاندار جدید را معرفی کنیم لازم می‌دانم از زحمات دولت سیزدهم، شهید رئیسی عزیز و همه همکاران‌شان به ویژه دکتر نوری تقدیر و تشکر داشته باشم. از قبل هم با دکتر نوری دوست و برادر بودیم. در همه جایگاه‌ها تلاش زیادی داشتند و در این فرصت کم در مازندران نیز پرتلاش ظاهر شدند.

وزیر کشور افزود: دکتر نوری در این هفت ماه که مسئولیت داشتند زحمات زیادی کشیدند. اگر بخواهیم برجسته‌ترین خدمت را نام ببریم برگزاری ۲ انتخابات پرشور بود. یک انتخابات در ۲ مرحله برگزار شد که همه صندوق‌ها و منابع انسانی برای پرشورتر برگزار شدن به کار گرفته شد. انتخاباتی که در برنامه‌ریزی کشور پیش‌بینی نشده بود و برگزاری درست آن کار بسیار بزرگی است.

مومنی درباره فرآیند انتخاب استاندار مازندران تصریح کرد: روند تعیین و انتخاب استاندار طولانی است. کمیته‌ای در وزارت کشور تشکیل شد که گزینه‌ها را بررسی و ارزیابی کردند. تلاش‌های گزینه‌ها در گذشته تبیین و ارزیابی شد و در نهایت تعداد نهایی برای سکانداری این استان انتخاب شدند.

وفاق استانی در انتخاب استاندار جدید

وی ادامه داد: انتخاب استاندار برای مازندران بزرگ و قهرمان و با تاریخ کهن کار آسانی نبود. بررسی‌های زیادی برای انتخاب استاندار مازندران صورت گرفت. در نهایت با در نظر گرفتن همه ابعاد با توجه به این‌که وفاق مناسبی در استان ایجاد شده بود دکتر یونسی رستمی به عنوان استاندار مازندران انتخاب شدند که از امروز سکان هدایت این استان را در دست می‌گیرد.

مومنی اظهار کرد: دکتر یونسی از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که به منزلت جانبازی نائل شد. در مسئولیت‌های قبلی هم که بود کارنامه خوبی داشت. یکی از شاخص‌هایی که نمره بالایی در ارزیابی‌ها دارد موفقیت در مسئولیت‌های قبلی است. ایشان چه در مسئولیت‌های حوزه پزشکی که داشتند و چه جز آن در بخش دولتی و خصوصی همواره کارنامه خوبی داشت. از وزیر کشور گفت: دکتر یونسی فرزندان دیار علویان است و نمره کافی و لازم را برای این مسئولیت آورد. اما در عین همه این‌ها وفاق خوبی هم در استان ایجاد شد و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در قالب مجمع نمایندگان یک نفر را پیشنهاد کردند که دکتر یونسی رستمی بود. بسیاری از احزاب و تشکل‌ها و بزرگان استان هم بارها ایشان را پیشنهاد کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه علاوه بر این‌که خود ایشان شاخص‌های لازم را داشتند و در کارگروه انتخاب استانداران جزو گزینه‌های اصلی بودند، این وفاق از سوی شخصیت‌ها و نمایندگان و احزاب استان هم ایجاد شد و در نهایت در جلسه یکشنبه گذشته هیات دولت از برنامه‌های خود دفاع کردند. برنامه خوبی هم ارائه دادند و تسلط خوبی بر مسائل استان داشتند که هیات وزیران و رئیس‌جمهور هم به ایشان رای اعتماد دادند.

وزیر کشور اظهار کرد: نخستین انتظار این است که این همراهی و وفاقی که توسط همه تشکل‌ها، احزاب، بزرگان استان و نمایندگان ایجاد شد ادامه داشته باشد. این همراهی باید تا آخرین روز کاری ایشان ادامه یابد تا شاهد پیشرفت استان باشیم.

مومنی افزود: مازندران ظرفیت‌های بسیار بزرگی دارد. همه فکر می‌کنند این استان به خاطر سرسبزی‌اش مشکلی ندارد. در حالی که در بخش‌های متعدد عقب‌ماندگی‌هایی دارد که امیدواریم با وفاق و همبستگی ملی این چالش‌ها برطرف شود. هر جای استان را با هر نگاه و زاویه‌ایی ببینیم نمی‌توانیم چیزی جز فرصت ببینیم. در طول سال‌های پس از انقلاب زحمات زیادی برای توسعه استان کشیده شد. اما هنوز با آن جایگاهی که شایسته مردم استان است فاصله زیادی داریم. انتظارم از استاندار جدید و همه مسئولان و مردم استان این است که فاصله مازندران با جایی که باید باشد را به کمترین حد ممکن برسانند.

وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در ماندران خاطرنشان کرد: مازندران استانی است که چند فرودگاه و بندر فعال دارد. به راه‌آهن سراسری متصل و با چند کشور همسایه است. ظرفیت عظیم انسانی و دانش‌اموختگان و نیروهای جوان کارآمدی که دارد و ظرفیت عظیم کشاورزی و باغداری بسیار منحصربه‌فرد است.

وزیر کشور ادامه داد: این استان هم مقصد و هم معبر گردشگری است. پایان هر هفته مازندران پذیرای میلیون‌ها نفر از پایتخت‌نشینان و مردم سایر استان‌ها است. از طرفی هم مسیر گردشگری است و شاید سالانه حدود ۲۰ میلیون نفر از این استان برای سفر به مشهد مقدس از این استان عبور می‌کنند. بهره‌گیری از این ظرفیت می‌تواند شرایط اقتصادی و زندگی مردم استان را متحول کند.

وزیر کشور با اشاره به نقش مازندران در تولید محصولات کشاورزی گفت: روا نیست که کشاورزان در زمان برداشت محصول با افت قیمت مواجه شوند و زحمات‌شان هدر برود. البته بخشی از این موضوع به عملکرد ما در مرکز و مدیریت استان مرتبط است.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار برای توسعه مازندران

مومنی تصریح کرد: هیچ دولتی به تنهایی نمی‌تواند با استفاده از منابع دولتی در یک منطقه پیشرفت ایجاد کند. در استان‌های دیگر این امر را تببین کردم. اما اینجا تاکید می‌کنم که هیچ راهی برای پیشرفت و توسعه استان جز جذب سرمایه‌گذار نداریم. جذب سرمایه اعم از داخلی، ملی، منطقه‌ای و خارجی باید مورد توجه باشد. مازندران ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری دارد، مشروط بر آن‌که بستر را برای سرمایه‌گذار فراهم کنیم. سرمایه‌گذار جایی بهتر از مازندران که همه چیز را با هم دارد پیدا نمی‌کند.

وی با بیان این‌که سرمایه‌گذار نباید برای دریافت مجوز سرمایه‌گذاری دچار چالش شود، اظهار کرد: در یکی از استان‌ها برای این موضوع راهبرد مناسبی تدوین شده است؛ ظرفیت‌ها را شناسایی کرده و به همه سرمایه‌گذاران این ظرفیت‌ها را معرفی می‌کنند. گروهی را در استانداری تشکیل دادند تا اگر سرمایه‌گذاری وارد استان شد و به توافق رسیدند این گروه از کارشناسان همه مجوزها را برای سرمایه‌گذار دریافت می‌کند. اعضای گروه هم نمی‌داند سرمایه‌گذار چه شخصی است. در نهایت همه مجوزهای سرمایه‌گذاری را دریافت می‌کنند و برای امضای نهایی در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌دهند.

وزیر کشور تصریح کرد: نظام بروکراتیک پیچیده کشور ما سرمایه‌گذار را آزار می‌دهد. سرمایه‌گذار نباید هیچ دغدغه‌ای جز سرمایه‌گذاری داشته باشد. از استاندار جدید مازندران می‌خواهم که در کنار پیگیری برای جذب اعتبارات دولتی، به دنبال تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در این استان باشد.

مومنی افزود: باید استان را یکپارچه ببینیم. اگر بخواهیم منطقه‌ای و شهرستانی نگاه کنیم نه شهرستان پیشرفت می‌کند و نه استان. اما اگر استانی نگاه کنیم، هم استان پیشرفت می‌کند و هم شهرستان. گاهی اوقات دستگاهی دولتی پروژه‌ای را می‌خواهد در استان اجرا کند، اما به خاطر شهرستانی نگاه کردن فرصت از دست می‌رود. اگر استان را از بالا نگاه کنیم قابل تفکیک نیست. ولی وقتی به صورت استانی نگاه کنیم می‌بینیم منافع همه شهرستان‌های استان به هم گره خورده است.

این مسوول با تاکید بر این‌که مازندران یک جامعه به هم پیوسته است، گفت: توسعه این استان در گرو جذب سرمایه‌گذار و توجه به نگاه استانی است. به همدلی و وفاق ایجاد شده در مازندران بسار خوش‌بین هستم و امیدوارم که نتیجه آن پیشرفت استان شود. اگر پیشنهادهای کارشناسی به هیات وزیران ارائه شود حتما استقبال خواهیم کرد.

مراسم معارفه استاندار جدید مازندران صبح امروز -‌شنبه- با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در مازندران، نمایندگان مجلس و جمعی از مدیران ارشد استان در سالن همایش‌های الغدیر سپاه کربلای مازندران برگزار شد و مهدی یونسی رستمی مسئولیت استانداری مازندران را از یوسف نوری که چهارم اردیبهشت امسال جایگزین سید محمود حسینی‌پور شده بود تحویل گرفت.

یونسی رستمی که یکشنبه گذشته -چهارم آذر- با رای هیات وزیران به عنوان استاندار مازندران در دولت چهاردهم معرفی شد، متولد ۱۳۴۱ و دانش‌آموخته مقطع دکتری تخصصی ارولوژی است. او در دولت دوم اصلاحات، زمانی که مسعود پزشکیان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود، با حکم پزشکیان در سال ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست و در سال ۱۳۸۲ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد.

او پیش از این‌که مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را برای یک دوره چهار ساله بر عهده بگیرد، در پست‌های دیگری مانند معاونت آموزشی، عضو شورای آموزشی، عضو شورای پژوهشی، ︎مسئول پذیرش اساتید، ︎مسئول حراست و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز فعالیت داشت.

در کارنامه مدیریتی یونسی رستمی، عناوینی همچون مسئول پرسنلی و گزینش برخی نهادها و ارگان‌های امنیتی کشور، عضویت در شورای فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا(ع) و عضویت در قرارگاه رمضان نیز دیده می‌شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست