شهردار پاکدشت:
۵۰ خودروی شهرداری به سیستم جی.پی.اس متصل و فعال شدند
استانها
86059
شهردار پاکدشت گفت: با هدف نظارت دقیق بر امور شهرداری وخدمات رسانی بهینه به شهروندان ۵۰ خودروی شهرداری به سسیتم جی.پی.اس متصل و فعال شدند و تمام فعالیتهای این ۵۰ خودرو در مونیتور شهرداری ثبت و قابل رویت و نظارت است.
به گزارش گروه استانهای ایران آنلاین، پیمان شکرزاده اظهار داشت: نظارت بر سد معبر و پلیس ساختمان اصلی ترین بخشهایی هستند که خودروهای آنها به جی . پی . اس متصل شده و نظارت داخلی شهرداری از طریق این سامانه اجرا و انجام می شود.
وی ضمن تقدیر از عملکرد خبرنگاران شهرستان ، خاطر نشان کرد: تعطیلاتی که به دلیل ناترازی انرژی رقم خورد یکی از دلایل تاخیر در برگزاری نشست با اصحاب رسانه بود.
شکرزاده با بیان اینکه در ابتدای کار باید ظرف مدت دو هفته وضعیت شهر را بررسی می کردیم، خاطر نشان کرد: واحد خدمات رسان شهرداری حل مشکلات مردم در کوتاه ترین زمان ممکن وظیفه خود می داند و مجموعه مدیریت شهری تلاش می کند تا مواردی را که بر زمین مانده و بلاتکلیف است را ساماندهی کند.
شهردار پاکدشت با اشاره به وضعیت مناسب اتوماسیون اداری، توضیح داد: در حال حاضر اتوماسیون شهرداری پاکدشت یکی از اتوماسیون های قابل قبول استان تهران است، زیر ساخت های آن موجود بود و با تسریع بخشی و تسهیل گری و هماهنگی بین بخشی مشکلات اتوماسیون اداری طی ۲۰ روز کاری مرتفع و در حال حاضر خدمات رسانی به همکاران و ارباب رجوع در حال اجرا و انجام است.
وی ادامه داد: در طی ۱۷۰ روز گذشته تلاش بر این بوده طرح های نیمه تمام راتکمیل کنیم که البته تعداد آنها زیاد نبود وبیشتر مربوط به موارد اختلافی بود که تعداد زیادی از آنها حل شده است.
شکرزاده گفت: در طی مدت یاد شده ۴۲ هزار تن آسفالت معابر به متراژ ۳۰۱ هزار متر مربع به صورت دستی و مکانیزه انجام شده است با برگزاری مناقصاتی که هر یک از آنها در بهترین شرایط ۴۰ روز طول میکشد. برای تسریع بخشی به کار تعداد پیمانکاران را زیاد کردیم و در حدود ۳۰ کیلومتر جدول گذاری داشتیم و در بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی های لازم را انجام دادیم و ۷ پروژه دیگر در حوزه آسفالت و جدول گذاری را در کمیسیون معاملات شروع کردیم.
شهردار پاکدشت با اشاره به پروژه های مربوط به دهه مبارک فجر امسال ، خاطر نشان کرد: افتتاح و کلنگ زنی ۲۲ پروژه عمرانی در دهه مبارک فجر امسال با بودجه تخصیصی۴۰۰ میلیارد تومان در دستور کار داریم و بر اساس برنامه ریزی انجام شده در کمتر از ۶ ماه آتی ۳۰ پروژه و طرح را به بهره برداری برسانیم تا چیزی از قلم نیفتد و برای سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی جامع تری نسبت به سال جاری خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در طی سه ماه گذشته بلوار امام رضا ع به عنوان ناحیه ویژه دیده شده است، توضیح داد: این بلوار به عنوان اصلی ترین گذر تردد شهر پاکدشت ناحیه ویژه دیده شده تا بتوانیم خدمات به موقع و مناسب ارائه کنیم.
شکرزاده مطرح کرد: برای نورپردازی بلوار در دهه مبارک فجر و افزایش فضای سبز این بلوار در طی هفته فرهنگی شهرستان که در اسفند ماه سالجاری برگزار می شود برنامه ریزی شده تا تمام آیتم های لازم را که برای معرفی یک شهر خوب لازم است را داشته باشیم وهفته فرهنگی شهرستان را به بهترین شکل ممکن پیش ببریم.
شهردار پاکدشت خاطر نشان کرد:ساخت و سازهای های غیر مجاز در شهر ما همانند سایر شهرستانهای استان تهران تبدیل به یک معضل شده است با توجه به اینکه این موضوع دغدغه اصلی و شهروندان است برای رفع آن راهکارهایی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: با بررسی انجام شده علت توسعه ساخت وساز غیر مجاز ۱۶ مورد احصا شده در حال حاضر ۲۹ تعاونی در سطح شهر پاکدشت داریم که هنوز برای آنها از سوی شهرداری پروانه صادر نشده و به دلیل و محدودیت در عرضه زمین و قیمت بالای اراضی ساخت دو یا سه سقف اقتصادی نیست و سازنده برای اقتصادی شدن پروژه ناچار به تخلف می شود که باید عوامل ایجاد تخلف را از بین ببریم و تاکنون مشکلات ۱۲ تعاونی حل و فصل شده است.
شکرزاده با اشاره به ظرفیت بالای ساخت و ساز در شهر پاکدشت توضیح داد: تشکیل چند هزار پرونده کمیسیون ماده صد نشان از ظرفیت بالای ساخت و ساز در شهر است که ظرفیتی مناسب برای توسعه شهر محسوب می شود.
شهردار پاکدشت ادامه داد: بازنگری طرح تفصیلی را شروع کردیم و پیش بینی می شود که تا اسفند ماه سالجاری به پایان برسد با توجه به اینکه این طرح بین بخشی است و مجموعه استانداری در کنار ما هستند و همراهی لازم صورت بپذیرد اتفاق خوبی در جهت کنترل ساخت و ساز غیر مجاز اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: رفع سد معبر یکی از مطالبات بر حق شهروندان در سطح شهر است در طی ۱۰۰ روز گذشته تلاش کردیم تغییراتی را دربلوار امام رضا ع داشته باشیم تا با شرایط اقتصادی میوه فروش ها و جگر فروشی هایی که صد متری مامازن و خیابان شهید مطهری در حال فعالیت هستند مغایرت زیادی نداشته باشد و با تعیین محل جدید برای کسب وکار از نظر اقتصادی برای آنها مشکلی ایجاد نشود.
شهردار پاکدشت از راه اندازی بازار شب و روز بازار در این شهر و محدوده مساکن مهر با محوریت اتاق اصناف خبرداد و اظهار داشت: راه اندازی بازار شب و روز بازار و تعیین محلی برای فروشندگان سیار راهکارهایی است که در دست بررسی داریم، بدون ساماندهی سد معبر جمع نمی شود و استمرار نخواهد داشت.
شکرزاده افزود: زیبا سازی نمای بصری شهر با جمع آوری تابلوهای نامناسب و مواد زاید در محدوده بلوار امام رضا ع دستور کار قرار دار و تاکنون ۵ دستگاه خاور مواد زاید را خارج کردیم و واحد کنترل نخاله های ساختمانی را راه اندای کردیم و جمع آوری نخاله های معابر اصلی را تا پیش از آغاز هفته فرهنگی انجام می دهیم.
وی گفت: پاکدشت به عنوان شهر گل و گیاه شناخته شده و به شهدای مدافع حرم خود افتخار می کند و باید نمادی از این ظرفیت های برجسته در شهر خود داشته باشیم ،رنگ آمیزی و تامین روشنایی ۱۰ پل عابر را پیش از هفته فرهنگی اجرایی خواهیم کرد.
شهردار پاکدشت عنوان کرد: برای ساماندهی کیوسکها باید به صورت بین بخشی مصوبه بگیریم، طرح توجیهی را آماده کردیم و در نیمه اول ۱۴۰۴ کلنگ ساماندهی کیوسکهای بلوار امام رضا ع را با حفظ حق و حقوق مالکان کیوسکها اجرایی خواهیم کرد.
شکرزاده از کاربرد انرژی خورشیدی و دیزل ژنراتور برای رفع مشکل ناترازی انرژی خبرداد و اظهار داشت: برای رفع بحران انرژی و تانرازی در بودجه ۱۴۰۴ استفاده از انرژی خورشیدی برای نزدیک به ۴۰ امکنه شهرداری در نواحی مناطق و سازمانها را در دستور کار قرار دادیم تا بخشی را در مدار تولید برق بیاوریم و هزینه های لازم را تامین کنیم و بتوانیم بحران احتمالی را که برای قطع برق را برطرف کنیم و برای اولین بار از دیزل ژنراتور با تخصیص ۱۱ میلیارد تومان استفاده کردیم تا در زمان ناترازی انرژی مدیریت بحران داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: برای بهبود وضعیت فضای سبز شهر پاکدشت بر روی ۳۷ هزار ۶۰۰ اصله درخت( هرس پولار )انجام شده است مبارزه با آفات را در سطح شهر داشتیم، بخش هایی نیاز به واکاری داشته در حدود ۱۱ هزار متر کمتر از ۳ ماه واکاری شده و ۴ هزار متر گل فصلی جدید ایجاد شده است.
شهردار پاکدشت با اشاره به ساماندهی وضعیت آبیاری فضای سبز پاکدشت، بیان کرد: تفکیک آب شرب از آب خام در دستور کار قرار گرفته و در طی دو ماه گذشته مصوبه ای با تخصیص اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان برای ساماندهی وضعیت آبرسانی فضای سبز گرفتیم بخشی امسال اجرایی و بخش دیگردر سال ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد و این در حالی است که ۹۰ درصد آبیاری با تانکر حمل آب انجام می شد.
شهردار پاکدشت ادامه داد: برای نگهداری فضای سبز اجرای چرخه انتقال، انشعاب و نگهداری باید به طور منظم انجام شود و در این راستا با افزایش نیروهای فضای سبز این چرخه به طور منظم در حال انجام است، طراحی مخازن به اتمام رسیده و پس از تعیین پیمانکار آبرسانی منظم فضای سبز برای دهه مبارک فجر اجرایی خواهد شد.
وی افزود: در یک شبانه روز ۲۷۰ تن زباله از سطح شهر جمع آاوری می کنیم استاندارد کمتر از ۶ ساعت در روز است و در شهر پاکدشت ۲۶ ساعت جمع آوری زباله طول می کشد و باید برای رفع این مشکل فرهنگ سازی انجام شود تا شهروندان راس ساعت ۹ زباله های خود را درب منازل بگذارند تا نسبت به جمع آوری به موقع اقدام شود.
شهردار پاکدشت یادآور شد: جمع آوری ناهماهنگ زباله مشکل جمع شدن حیوانات موذی مانند موش و سگهای بلاصاحب را در پی دارد و از ابتدای آذر ماه تاکنون ۴۰۰ قلاده سگ بلاصاحب جمع آوری شده است. برای تفکیک زباله از مبدا برای سال آتی ردیف بودجه دیدیم تا با کاهش حجم زباله در هزینه جمع آوری صرفه جویی بشود، حجم زباله در پاکدشت بالاست و بار اندازی برای تخلیه زباله نداریم و در حال حاضر زباله ها به کول یک منتقل می شودو راه اندازی شرکت مدیریت پسماند در شهرداری با هدف راه اندازی تامین کمپوست از زباله در دستور کار قرار دارد و تقاضای دریافت ۱۰۰ هکتار زمین برای راه اندازی کارخانه کمپوست را دادیم تا از طلای کثیف به نفع شهروندان کسب در آمد کنیم.
شهردار پاکدشت گفت: به مدیران بخشها اعلام شده که ۲ ساعت در طی روز پاسخگوی سامانه ۱۳۷ باشد تا مشکل شهروندان سریع تر حل شود و بنده نیز هر ۱۰ روز یکبار در سامانه ۱۳۷ برای پاسخگویی به شهروندان حضور دارم.
انتهای پیام/