واعظی:
دلواپسان خیابانی از همراهی مردم برخوردار نیستند
سیاست
86132
قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر رئیس جمهور دولت دوزادهم در واکنش به برگزاری تجمع خیابانی روز گذشته در میدان پاستور تهران و سردادن شعارهای تند و تنش آفرین علیه مسولان نظام در این تجمع، گفت: برگزاری اینگونه تجمعات غیرقانونی و بدون مجوز، بحران آفرین و به ضرر منافع ملی است.
به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، محمود واعظی اظهار داشت: افرادی که روز گذشته در این تجمع اعتراضی بدون مجوز و غیرقانونی حضور داشتند حتی خودشان هم قانون را قبول ندارند، بدیهی ترین اصول قانونی را رعایت نمی کنند، به هیچ اصولی پایبند نیستند و همه تلاششان این است که با روش های تند و ایجاد فشار، حرف خود را بزنند و در جامعه تنش آفرینی کنند، درحالی که برای بیان اعتراض و مخالفت با هر چیزی می توان از راه های درست و قانونی اقدام کرد و نیازی به صف کشی های خیابانی و استفاده از شعارهای توهین آمیز و هتاکانه علیه افراد و مقامات کشور نیست.
واعظی با تاکید بر اینکه اگر کسی منطق و استدلال قوی برای نظرات و عقایدش داشته باشد در کف خیابان به این حربه ها و تنش آفرینی ها متوسل نمی شود، گفت: این افراد و گروه ها اگر با چیزی مخالف هستند بهتر است از مسیر قانونی مانند استفاده از رای مردم در انتخابات و یا بیان نظرات خود در تریبون های رسمی مانند صدا و سیما و رسانه های جمعی هدف و خواسته خود را به صورت، قانونی، منطقی و محترمانه پیگیری کنند.
این فعال سیاسی و دولتمرد سابق با اشاره به شرایط سخت کشور با وجود مشکلات متعدد داخلی و خارجی، گفت: مصلحت نیست که گروهی با صف کشی خیابانی همراه با توهین و فحاشی و تقاضای اعدام برای مسئولان کشور و مقام های رسمی نظام بخواهند حرف خود را بزنند و تنش آفرینی کنند.
واعظی تاکید کرد: البته معتقدم این افراد اصلا اعتقادی به حل مشکلات کشور ندارند و از گذشته هم با تندروی و رفتارهای خشونت آمیز در کف خیابان و برگزاری تجمعات غیرقانونی مانع می شدند که مشکلات کشور از طریق گفت و گو و مذاکره حل و فصل شود و سوابق اینگونه رفتارها و اعتراضات خیابانی کفن پوشانه مسبوق به سابقه است.
وی افزود: در انتخابات اخیر هم به خوبی دیدیدم مردم و کسانی که در انتخابات شرکت کردند با رای خود با این تفکر و طرفدارانش مخالفت کردند و به تندروی و اقدامات تنش زا دست رد زدند و رای منفی دادند، ۵۰ درصد مردمی هم که اصلا رای نداند از ابتدا مخالف این گروه و چنین تفکری بوده و هستند.
واعظی با بیان اینکه این دلواپسان و تندروها باید به رای مردم احترام بگذارند و اعتراض و انتقاد خود را از مسیر قانونی و محترمانه بدون توهین و تخریب پیگیری کنند، گفت: نمی شود که وقتی خودشان بر سر کار هستند همه چیز خوب و عادی جلوه داده شود اما وقتی که گروه مخالف نظر و فکر آنها رای می آورد و با مخالفت مردم مواجه می شوند هر روز اینطور به بهانه های مختلف تنش آفرینی کنند و با شعارها و رفتارهای تنش زا دنبال ایجاد بحران و فشار به دولت منتخب مردم باشند.
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه خوشبختانه مردم به این افراد و گروه های افراطی بی اعتنا هستند، گفت: برغم فعالیت گسترده این افراد در فضای مجازی و انتشار و ارسال دعوت نامه های متعدد برای تجمع دیروز، نتوانستند حتی ۱۰۰ نفر را برای همراهی خود جمع کنند، این نشان می دهد که مردم با اینگونه رفتارها و اقدامات موافق نیستند.
واعظی درخصوص حضور یکی از نمایندگان تهران در این تجمع و سخنرانی برای دلواپسان کفن پوش، با بیان اینکه استمرار این رفتارها به ضرر کشور و منافع ملی است و اداره کشور و فعالیت دولت وفاق ملی برای حل مشکلات و بهبود شرایط مردم را با مشکل مواجه خواهد کرد، گفت: همین نماینده ای که در جمع معترضان حضور داشته و سخنان تندی بیان کرده چند درصد رای مردم تهران را دارد و با چه تعداد رای در مجلس حضور یافته است؟ ایشان در گذشته هم دنبال حاشیه سازی بوده و با اظهار نظرهای افراطی و غیر مستند خود، مشکل ساز شده است.
این فعال سیاسی در پایان از قوه قضائیه درخواست کرد که با این گونه رفتارهای تنش زا که آرامش جامعه را برهم می زند و افرادی که در کف خیابان به مسوولان نظام اعم از رئیس جمهور، رئیس مجلس و معاون رئیس جمهور و وزرا توهین می کنند و تهمت می زنند، به صورت جدی و قاطع برخورد کند.
عصر روز شنبه ۶ بهمن تعدادی از دلواپسان با محوریت یک نماینده مجلس در میدان پاستور تجمع غیرقانونی برگزار کرده بودند و علت تجمع خود را انتقاد به حضور و نقش آفرینی «محمد جواد ظریف» معاون راهبردی رئیس جمهور در دولت چهاردهم و همچنین مواضع رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص قانون حجاب و عفاف، اعلام کردند.
کامران غضنفری» نماینده مردم تهران در مجلس که وظیفه نظارت و قانونگذاری را برعهده دارد در این تجمع، مطالب تندی علیه دولتمردان و شخص معاون راهبردی رئیسجمهور بیان کرد.
پیش از این نیز به بهانه رفع فیلترینگ ۲ پلفترم واتس آپ و گوگل پلی عدهای با برگزاری یک راهپیمایی موتوری با تعداد انگشت شماری موتورسوار، بار دیگر با یک خواست و مطالبه عمومی مخالفت کردند.
در همان مقطع تحرکات گروههای موسوم به «فشار» با واکنش مسئولان ذیربط مواجه شد؛ «علی زینیوند» معاون سیاسی وزارت کشور در گفتوگویی گفته بود: این تجمعات باعث چنددستگی در کشور و خدشهدار شدن وفاق و همبستگی کشور میشود و حتماً با جدیت برخورد میشود.
انتهای پیام/