پشیمانی ملی در انگلیس/ سرابی به‌نام برگزیت

بین‌الملل

86563
string(762) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"58","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/13\/0eab5594be3c71ff282dc80da16d38b6.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 104.5px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-7.25px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" پشیمانی ملی در انگلیس/ سرابی به‌نام برگزیت

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که بیشتر مردم انگلیس برگزیت را نه یک موفقیت، بلکه سرابی می‌دانند که وعده‌های آن محقق نشده و تنها بحران‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برای این کشور به همراه داشته است.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، بر اساس تحقیقات موسسه معتر یوگاو، تنها ۶ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که برگزیت تاثیر بسیار مثبتی بر اقتصاد انگلیس داشته است؛ این درحالی است که ۳۵ درصد از تاثیرات آن به شدت ناراضی هستند و ۳۰ درصد نیز آن را کاملاً منفی ارزیابی کرده‌اند. همچنین ۳۶ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که برگزیت به شدت هزینه‌های زندگی را افزایش داده و ۳۴ درصد نیز از کاهش نفوذ دیپلماتیک انگلیس در اروپا ابراز نگرانی کرده‌اند.

در بخش دیگری از این نظرسنجی، ۴۵ درصد از افرادی که در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ به خروج از اتحادیه اروپا رأی دادند، اذعان کرده‌اند که برگزیت حتی در کنترل قوانین داخلی انگلیس نیز تأثیر چندانی نداشته است. این در حالی است که کنترل قوانین یکی از اصلی‌ترین شعارهای حامیان خروج از اتحادیه اروپا بود.

پروفسور «جان کرتس»، تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است که برگزیت بیش از آنکه یک پیروزی برای استقلال انگلیس باشد، یک بحران ملی بوده است. وی در گفت‌وگو با نشریه گاردین اظهار داشت: «امروز حتی کسانی که از برگزیت حمایت کردند، اذعان می‌کنند که این تصمیم بیشتر یک شکست بوده است تا موفقیت.»

«کی‌یر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس که در جریان همه‌پرسی برگزیت از مخالفان خروج این کشور از اتحادیه اروپا بود، به صورت چراغ خاموش در حال اجرای سیاست‌هایی برای ترمیم روابط با اتحادیه اروپا است. او تاکنون چندین ملاقات با مقام‌های ارشد اتحادیه اروپا داشته و به دنبال راه‌هایی است تا پیامدهای منفی برگزیت را جبران کند.

انگلیس از زمان خروج از اتحادیه اروپا در ژانویه ۲۰۲۰، با چالش‌های جدی در زمینه‌های اقتصادی و تجاری روبه‌رو بوده است. کاهش سطح تجارت بین‌المللی، خروج سرمایه‌گذاران از بازار انگلیس، بحران کمبود نیروی کار و افزایش قیمت‌ها تنها بخشی از پیامدهای برگزیت است. همچنین بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که برگزیت باعث تشدید شکاف‌های اجتماعی و افزایش بیگانه‌هراسی در این کشور شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل