مخالفت سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی با اعمال تعرفه‌های گمرکی ترامپ بر کانادا

بین‌الملل

86752
string(764) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"67","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/15\/8d834859c777008785e34813ffdcc0c0.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.75px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.375px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" مخالفت سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی با اعمال تعرفه‌های گمرکی ترامپ بر کانادا

چندین سناتور جمهوری خواه آمریکایی در رسانه شبکه اجتماعی ایکس با سیاست و تصمیمات تعرفه های جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به ویژه آنهایی که کانادا را هدف قرار می دهند، مخالفت کردند.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، سناتور سوزان کالینز از مین که منتقد ترامپ است، روز دوشنبه به وقت محلی هشدار داد که "اقتصاد ایالت مین با کانادا که مهمترین شریک تجاری ما است، پیوند خورده است."

او گفت: تعرفه‌های خاص، بار قابل توجهی را بر بسیاری از خانواده‌ها، تولیدکنندگان، صنعت محصولات جنگلی، مشاغل کوچک، پرورش دهندگان خرچنگ‌ و تولیدکنندگان کشاورزی تحمیل می‌کند.

سوزان کالینز افزود: من سعی می کنم به مقامات دولت ترامپ در مورد پیامدهای بالقوه تعرفه‌های خاص بر ایالت مین آگاهی دهم و درباره اجرا، دامنه، مدت و سایر اطلاعات مهم، از جمله هرگونه معافیت‌هایی که ممکن است برای ایالت‌های مرزی شمالی اعمال کنند، اطلاعات بیشتری کسب کنم. برخی از صنایع، تولیدکنندگان کشاورزی و غیره به تجارت با کانادا متکی هستند.

سناتور چاک گراسلی از آیووا نیز گفت که کشاورزان ایالت او بیشتر پتاس خود را که یک عنصر کلیدی در کودها است، از تولیدکنندگان کانادایی دریافت می کنند.

او اعلام کرد: تورم در دولت بایدن هزینه نهاده کشاورزی را تا ۲۰ درصد افزایش داد که به ویژه قیمت های بالای کود را شامل می شد. بنابراین من از ترامپ خواهش می کنم که پتاس را از تعرفه معاف کند زیرا کشاورزان محلی، بیشتر پتاس خود را از کانادا دریافت می کنند.

رند پال، سناتور محافظه‌کار متمایل به آزادی‌خواه نیز تعرفه‌های جدید را رد کرد و نوشت که «تعرفه‌ها صرفاً مالیات هستند.»

او افزود: زمانی محافظه‌کاران علیه مالیات‌های جدید متحد شدند. مالیات بر تجارت به معنای تجارت کمتر و قیمت های بالاتر خواهد بود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در پی گفتگو با همتای مکزیکی خود، در اولین عقب نشینی از اجرای سیاست‌های تعرفه‌ای اعلام کرد که با تعلیق اعمال تعرفه های کمرکی علیه مکزیک به مدت یک ماه موافقت کرده است.

 رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی ، اعلام کرد که پس از گفتگوی «بسیار دوستانه» با کلودیا شینبام، رئیس‌جمهور مکزیک، با «وقفه فوری» (تعلیق) تعرفه‌های درنظر گرفته شده برای مکزیک به مدت یک ماه موافقت کرده است.

گام اول عقب نشینی ترامپ در اعمال تعرفه های گمرکی بر کالاهای وارداتی مکزیک به ایالات متحده آمریکا در حالی است که او پیش از این نیز، از فرمان لغو کمک های مالی دولتی (فدرال ) به سازمان ها و نهادهای آمریکایی را نیز در پی اعتراضات و ایجاد اختلال در زمینه های مختلف از جمله بیمه درمانی ۷۲ میلیون آمریکایی کم درآمد، عقب نشینی و این فرمان خود را متوقف کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری جدید آمریکا  روز شنبه اول فوریه (۱۳ بهمن) تعرفه های گمرکی بر کالاهای وارداتی کانادا و مکزیک  (۲۵ درصد) و چین (۱۰ درصد) را اعلام و اذعان کرد اعمال این تعرفه ها بر زندگی مردم آمریکا و افزایش هزینه ها تاثیر خواهد داشت. 

این تعرفه ها شامل ۲۵ درصد عوارض بر تمام واردات از مکزیک و بیشتر کالاها از کانادا و ۱۰ درصد تعرفه برای کالاهای چینی وارداتی به آمریکا خواهد بود که  انتظار می رود  از روز سه شنبه اجرایی شوند که اکنون تعرفه ها بر مکزیک به مدت یک ماه تعلیق شده است.

کانادا و مکزیک در میان بزرگترین تامین کنندگان محصولات کشاورزی برای آمریکا هستند. این تعرفه ها می تواند قیمت مواد غذایی را برای مردم عادی در آمریکا افزایش دهد و فشار بیشتری بر آنها در شرایطی که افزایش هزینه های مواد غذایی بسیاری از خانواده های آمریکایی را نگران کرده است, وارد کند.

دو کشور سهم قابل توجهی از چندین دسته مواد غذایی را در آمریکا دارند. به عنوان مثال، مکزیک بزرگترین تامین کننده میوه و سبزیجات آمریکا است، در حالی که کانادا در صادرات غلات، دام و گوشت، مرغ و غیره به آمریکا پیشتاز است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل