کشف گورهای دسته‌جمعی مهاجران به اروپا در لیبی

جهان

87242
string(764) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/22\/6fd754ec0ae4599b689a645c41da24bb.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(1.03982e-14px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" کشف گورهای دسته‌جمعی مهاجران به اروپا در لیبی

منابع رسمی لیبی اعلام کردند که حدود ۵۰ جسد را در دو گور دسته جمعی واقع در صحرای جنوب‌شرق این کشور کشف کردند که پیش‌بینی می‌شود این اجساد مربوط به مهاجرانی باشد که سعی داشتند خود را به اروپا برسانند.

به گزارش گروه بین‌المللی ایران آنلاین، اداره امنیت لیبی روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد، در اولین گور دسته جمعی که روز جمعه در مزرعه‌ای در جنوب‌شرقی شهر کوفره کشف شد ۱۹ جسد پیدا شده و مقامات آنها را برای کالبد شکافی بردند.

به گفتۀ موسسه خیریه العبرین که به مهاجران در شرق و جنوب لیبی کمک می‌کند، ظاهراً برخی از قربانیان قبل از دفن در این گور دسته جمعی، هدف گلوله قرار گرفتند و کشته شدند.

یورو نیوز به نقلاز محمد الفاضل، رئیس اداره امنیتی در کوفره همچنین اعلام کرد که پس از حمله به یک مرکز قاچاق انسان، یک گور دسته جمعی دیگر با دست‌کم ۳۰ جسد در همین منطقه پیدا شده است.

بازماندگان این مرکز قاچاق گفتند که نزدیک به ۷۰ نفر در قبرها دفن شده‌اند و مقامات همچنان در حال جستجوی منطقه هستند.

پیش از این نیز بارها گورهای دسته جمعی مهاجران در لیبی کشف شده است. سال گذشته، مقامات اجساد دست‌کم ۶۵ مهاجر را در منطقه شعیریف، در ۳۵۰ کیلومتری جنوب طرابلس از زیر خاک بیرون آوردند.

لیبی گذرگاه غالب مهاجرانی است که از آفریقا و خاورمیانه سعی دارند خود را به اروپا برسانند و قاچاقچیان انسان از بیش از یک دهه بی‌ثباتی در لیبی سود برده‌اند و مهاجران را از طریق مرزهای مشترک این کشور با شش کشور چاد، نیجر، سودان، مصر، الجزایر و تونس قاچاق می‌کنند.

گروه‌های حقوق بشر و آژانس‌های سازمان ملل سال‌ها سوء استفاده سیستماتیک از مهاجران در لیبی، از جمله کار اجباری، ضرب و شتم، تجاوز جنسی و شکنجه را ثبت کرده‌اند. این سوء استفاده‌ها اغلب با اخاذی از خانواده‌های آنها قبل از اینکه مهاجران با قایق لیبی را ترک کنند، همراه است.

به گفته گروه‌های حقوق بشر و کارشناسان سازمان ملل، حتی مهاجرانی که در این مسیر پرخطر دستگیر و به لیبی بازگردانده شدند از جمله زنان و کودکان، در بازداشتگاه‌های دولتی نگهداری می‌شوند که در آنجا نیز از آزار و شکنجه، تجاوز جنسی و اخاذی در امان نیستند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان