معافیت پرداخت بیمه برای چهار دهک پایین درآمدی

بازار

92655
string(799) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"402","_w":"714.6666666666666","_y":"43.50548112058463","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/18\/6007559bd80f85e24271919923862cd0.jpg","_pr_css":"display: block; width: 161.194px; height: 107.463px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-9.74003px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" معافیت پرداخت بیمه برای چهار دهک پایین درآمدی

معاون اول رئیس جمهور آئین نامه ساماندهی معافیت بیمه‌ای اقشار مختلف که چهار دهک درآمدی پایین جامعه را در بر می گیرد،‌ ابلاغ کرد.

ایران آنلاینمحمدرضا عارف آیین نامه اجرایی بند (خ) ماده ۲۸ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران با موضوع ساماندهی معافیت بیمه‌ای اقشار مشمول کمک دولت بر اساس نتایج ارزیابی آزمون وسع را ابلاغ کرد تا از این پس گروه های مشمول، از پرداخت حق بیمه معاف شوند و روال بیمه تامین اجتماعی آنان ادامه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، طبق این آیین نامه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماهانه آزمون وسع را برای بررسی و تعیین وضعیت دارایی و درآمد فرد بیمه شده، به منظور تعیین دهک درآمدی و میزان برخورداری از میزان معافیت بیمه‌ای انجام می دهد و نتیجه را به سازمان های مروبوطه اعلام می کند.

این معافیت از پرداخت سهم حق بیمه تامین اجتماعی شامل بیمه شدگان قالیبان، بافندگان فرش، شاغلان صنایع دستی شناسه دار و افراد موضوع بند (ض) تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۳۸۶ کل کشور، و بند (ب) ماده ۷ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها می شود.

بر اساس این آیین نامه طی سال‌های اجرای قانون برنامه هفتم، بیمه شدگان گروه های هدف در صورتی که براساس نتایج آزمون وسع، در چهار دهک اول درآمدی قرار داشته باشند، از معافیت کامل بیمه ای به ترتیب مقرر در قوانین و مقررات مربوط، برخوردار خواهند شد.

در مورد بیمه شدگانی که در دهک های پنجم و بالاتر قرار می گیرند، از میزان معافیت در سال اول اجرای قانون برنامه، برای دهک پنجم ۰.۵ درصد، دهک ششم یک درصد، دهک هفتم ۱.۵ درصد، دهک هشتم ۲ درصد، دهک نهم ۲.۵ درصد و دهک دهم سه درصد کاهش می یابد و در سنوات بعدی برای هر سال به میزان ۰.۵ درصد دیگر نیز از میزان معافیت کاهش می یابد.

بر اساس این آیین نامه برای ساماندهی مشمولین گروه های هدف، سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است با همکاری دستگاه اجرایی مرتبط با هر گروه هدف و سازمان تأمین اجتماعی نسبت به تعیین تعداد افراد مشمول در هر سال با رعایت قوانین مربوط اقدام کند.

سازمان تأمین اجتماعی بر اساس اعلام و معرفی دستگاه اجرایی مربوطه، نسبت به برقراری پوشش بیمه تأمین اجتماعی در سقف یادشده در چهارچوب مقررات این آیین نامه اقدام می کند و احراز اشتغال واقعی بیمه شدگان در هر گروه هدف، بر عهده دستگاه اجرایی ذی ربط است.

لازم به ذکر است، بهره‌مندی از معافیت کامل بیمه‌ای برای مشمولین این آیین نامه برمبنای حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار اعمال می گردد و پرداخت مازاد بر آن بر عهده بیمه شده می باشد.

برای افراد فاقد دهک درآمدی، حداقل میزان معافیت برابر این ماده لحاظ می شود و ذی نفع می تواند جهت ثبت اطلاعات ساختار خانوار خود به مرجع ذی ربط مراجعه کند تا امکان آزمون وسع و تعیین دهک برابر ضوابط مربوط فراهم شود.

برای بیمه شدگانی که در طول سال‌های اجرای قانون برنامه، دهک درآمدی آنها تغییر می کند، ملاک تعیین بهره مندی از معافیت کامل بیمه‌ای، دهک درآمدی بیمه شده به صورت سالانه برای اعمال معافیت است و هرگونه تغییر در میزان معافیت بیمه شدگان، از تاریخ اعلام نتایج دهک‌بندی آنها توسط وزارت انجام می شود.

تأخیر در معرفی توسط سازمان و استعلام آزمون وسع و دهک‌بندی گروه‌های هدف موجود، مانع استمرار استفاده مشمولین از معافیت بیمه‌ای برقرارشده مطابق با قوانین و مقررات مربوط نمی شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار