رئیس سازمان برنامه و بودجه:
مسئولان بايد روايتی جذاب برای جذب سرمايهگذاری تعريف كنند
استانها
94356

«سيد حميد پورمحمدي»، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور، سرمايه همچون آب است، هر جا جاذبهاي براي آن وجود داشته باشد، به همان سمت حركت ميكند؛ اگر مسئولان استان بتوانند يك روايت جذاب و مؤثر از فرصتهاي موجود ارائه دهند، سرمايهگذاري به اين منطقه سوق خواهد يافت.
ایران آنلاین: رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور در جلسه شورای برنامهريزی و توسعه استان فارس بر اهميت ايجاد فضای مناسب برای جذب سرمايهگذاری در اين استان تأكيد كرد و گفت: بايد شرايطی فراهم شود تا سرمايه از سراسر كشور و جهان، به سوی استان فارس جريان پيدا كند.
«سيد حميد پورمحمدي»، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور، شامگاه - پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - و در آخرين برنامه سفر دوروزه خود به استان فارس، در جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه اين استان شركت كرد.
وي همگرايي مديران و مسئولان استان فارس را بستري بيبديل براي تحقق يك جهش تاريخي و توسعه فراگير در اقصي نقاط آن بيان كرد.
پورمحمدي با تاكيد بر اهميت بهرهگيري از فرصت كنوني براي جهش استان فارس، گفت: اگر قرار باشد يك مقطع تاريخي براي جهش استان فارس شكل بگيرد، همين مقطع است كه همه دست به دست هم، با نگاهي اميدوارانه، همگرايي و انسجام در جهت پيشرفت استان تلاش ميكنند و واقعا كار با اين تلاش جمعي، به بهترين شكل ممكن در حال پيشروي است.
رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور به تحولات چشمگير استان فارس اشاره و از تلاشهاي استاندار فارس در راستاي آباداني اين استان تقدير كرد و گفت: بدون اغراق در دو دهه اخير، استانداري به تجربه و توانمندي، اميري نبوده و شخصيت حقيقي ايشان به جايگاه استانداري ارزش ويژهاي بخشيده است.
وي با تأكيد بر عملكرد موفق شهرداري شيراز در اجراي پروژههاي عمراني، گفت: مديريت توانمند شهري شيراز، توانسته است چندين پروژه مهم را با سرعت و كيفيت قابل توجه به سرانجام برساند. پروژه حفاري مترو كه با زمانبندي ۳۰ ماهه آغاز شده بود، در مدت ۲۴ ماه به پايان رسيد همچنين، پروژه پنج كيلومتري پلهاي چندسطحي كه قرار بود طي چهار سال تكميل شود، ظرف مدت دو سال به بهرهبرداري رسيد.
پورمحمدي افزود: پروژه پل زيرگذر گويم نيز كه از نظر فني و اجرايي پيچيدگيهاي خاصي داشت، با رعايت استانداردهاي بالا در كوتاهترين زمان ممكن اجرا شد كه اين دستاوردها نشاندهنده مديريت توانمند و انسجام در برنامهريزي شهري است.
اهميت ايجاد فضاي مناسب براي جذب سرمايهگذاري در استان فارس
معاون رئيسجمهور بر اهميت ايجاد فضاي مناسب براي جذب سرمايهگذاري در استان فارس تأكيد كرد و گفت: بايد شرايطي فراهم شود تا سرمايه از سراسر كشور و جهان به سوي استان فارس جريان پيدا كند.
وي افزود: سرمايه همچون آب است، هر جا جاذبهاي براي آن وجود داشته باشد، به همان سمت حركت ميكند؛ اگر مسئولان استان بتوانند يك روايت جذاب و مؤثر از فرصتهاي موجود ارائه دهند، سرمايهگذاري به اين منطقه سوق خواهد يافت، بهويژه كه فارس بهعنوان يكي از قطبهاي مهم كشور شناخته ميشود.
رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور همچنين با اشاره به ظرفيتهاي منحصر بهفرد استان فارس در حوزههاي تاريخي، طبيعي و گردشگري، افزود: اگر بخواهيم تمدن ايراني را در يك نقطه از كشور متجسم كنيم، بدون شك شيراز و استان فارس در صدر اين تصور قرار خواهند گرفت. اين استان نه تنها از نظر سابقه تاريخي، بلكه از لحاظ تنوع طبيعي، قومي و گردشگري، ظرفيتهاي كمنظيري دارد. همه اينها، از مواهبي هستند كه خداوند به اين منطقه عطا كرده است.
بخش خدمات به يكي از مهمترين حوزههاي توسعه استان فارس تبديل شده است
وي با اشاره به تغييرات اقتصادي استان فارس در سالهاي اخير، گفت: بر اساس آمارهاي سالهاي ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، سهم بخش كشاورزي در رشد اقتصادي استان فارس ۱۰ درصد كاهش يافته است، در حالي كه بخش خدمات با ۱۰ درصد افزايش به يكي از مهمترين حوزههاي توسعه تبديل شده است؛ صنعت نيز با اندكي كاهش مواجه بوده است. اين روند نشاندهنده اهميت بالاي خدمات در توسعه استان است كه ميتواند شامل حوزههاي سلامت، گردشگري و فناوري باشد.
پورمحمدي با تأكيد بر اهميت همفكري و برنامهريزي جامع براي بهرهبرداري از ظرفيتهاي متنوع استان فارس، گفت: سفر به فارس فرصتي فراهم كرد تا تيم سازمان برنامه و بودجه به صحبتهاي مسئولان استان گوش دهند. اين تعامل در فرايند تصميمگيري ارزش بيشتري دارد تا اينكه صرفاً درباره تخصيص بودجه بيشتر يا كمتر صحبت كنيم. پيشنهاد ميكنم جلسهاي با حضور استاندار و نمايندگان برگزار شود تا با همفكري، فراتر از بحثهاي بودجهاي، به يك برنامهريزي اساسي دست يابيم.
وي ادامه داد: ضروري است ظرفيتهاي مختلف استان فارس، از جمله دستگاههاي دولتي، شهرداريها، نهادهاي منطقهاي، ملي و حتي فراملي، در كنار يكديگر قرار گيرند. به اعتقاد من، در برنامه هفتم توسعه، اگر جايي براي يك جهش جدي وجود داشته باشد آنجا، استان فارس است.
انتهای پیام/