وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد:
عدالت آموزشی در دستورکار دولت/ضرورت ارائه گزارش مدون از اقدامات تیمهای جهادی
دولت
95737

تهران-ایرنا- وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عدالت آموزشی از موضوعات مهمی است که در دستورکار دولت قرار دارد، گفت: استقرار«الگوی مدرسه تراز» با برنامهریزی راهبردی و پشتیبانی مدیران مدارس سرعت میگیرد.
به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در نشست کارگروه توسعه عدالت آموزشی، فضا و کیفیت آموزشی بر هم افزایی و همراهی تیم اجرای پروژه توسعه عدالت آموزشی تاکید کرد و افزود: این مهم خواسته رئیس دولت است و همه برای اجرای آن باید همصدا باشیم تا یک بار برای همیشه مشکلات نظام تعلیم و تربیت رفع شود و برای دست یافتن به این هدف، نیازمند انسجام بالا در وزارت آموزش و پرورش هستیم.
وی با تأکید بر اینکه باید گزارش دقیقی از دستاوردها در حوزه فضا و تجهیزات ارائه دهیم، اظهار کرد: اتفاقات مهم و قابل توجهی در شرف انجام است؛ بنابراین نیازمند تجمیع گزارش نتایج و دستاوردها هستیم.
کاظمی با اشاره به اینکه در حوزه فضا و تجهیزات آموزشی، نیازمند اطلس نیازها و نقشه راه و اقدامات عملیاتی هستیم، افزود: مدیران مرتبط با این پروژه موظف هستند گزارش لحظهای از اقدامات در دست انجام را ارائه دهند تا مشخص شود که چه مقدار از مسیر را پیمودهایم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ارائه گزارش مدون از اقدامات تیم های جهادی، افزود: در حوزه فضا و کیفیت نیازمند گزارش اقدامات هستیم چون نقشه و طراحی آن از چندی پیش مشخص شده است؛ بنابراین همت مدیران مربوط باید بر اقدامات عملیاتی در این حوزهها باشد.
کاظمی با اشاره به اجرای الگوی مدرسه تراز، تصریح کرد: توسعه فضا و کیفیت آموزشی با اجرای مدرسه تراز به یکدیگر متصل هستند و همگی در قالب توسعه کیفیت و فضاهای آموزشی در حال اجرا است.
وی بر رصد دائمی این طرح و بررسی مشکلات و کاستیها بر سر راه این پروژه تأکید کرد و گفت: نیازمند برنامه عملیاتی در استانها هستیم تا با بررسی روند و رویکرد انجام طرح به صورت مستمر در جریان اقدامات قرار گیریم همچنین نیازمند شبکه سازیهای متعددی در سراسر کشور در حوزه کیفیت بخشی هستیم.
وزیر آموزش و پرورش به ضرورت مستندسازی مسیر اجرای طرح در رسانهها تاکید کرد و گفت: با تصویر کشیدن اقدامات، مخاطبین به طور کامل در جریان برنامه های عملیاتی قرار میگیرند.
۷۰۰ راهبر برای توسعه عدالت آموزشی آموزش دیدند
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه متوسطه ۷۰۰ راهبر در راستای توسعه عدالت آموزشی آموزش دیده اند، گفت: محور برنامه ها و رویکردهای آن باید مشخص و سپس اجرا شود.
علیرضا کمرئی با تأکید بر این که باید گروههای آموزشی در طرح کیفیت بخشی و الگوی مدارس تراز تقویت شوند، گفت: گروه های آموزشی فقیر و کم نیرو امکان پیشتیبانی از برنامههای پروژه را ندارند.
وی افزود: بستر اصلی اجتماعات، گروهای آموزشی هستند که باید به طور ویژه و تخصصی دیده شوند و در حوزه متوسطه نیازمند تاکید بیشتر هستیم.
کمرئی با تأکید بر اینکه در برنامه ریزی راهبردی، اقناع به خوبی صورت گرفته است، افزود: الگوی مدرسه تراز و اجرای کامل سند تحول به آرامی در حال تبیین و جریان سازی است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش بر راهبردهای تعاملی تأکید کرد و گفت: الگوی تراز به سایر برنامههای این طرح مفهوم و چارچوب میدهدتا به نتیحه دلخواه و مطلوب برسیم.
ثبت نام در جشنواره اصلاح روشهای تدریس معلمان از مرز ۴۳ هزار نفر گذشت
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در مسیر عدالت آموزشی، آمار ثبت نام در جشنواره اصلاح روش های تدریس معلمان، از مرز ۴۳ هزار نفر گذشت.
رضوان حکیم زاده با اشاره به اینکه تأکید رییس جمهور در این خصوص، موجب شده است که همه نیروهای وزارت آموزش و پرورش حول محور یک برنامه قرار گرفتهاند، افزود: در مسیر اقدامات فوق، محتواهای آموزشی در حال تولید است و غیر از شهر قدس در استان های دیگر نیز این اقدام از طریق اجتماعات در حال انجام است.
وی با اشاره به این که رصد و گزارش گیری به صورت روزانه انجام می شود، افزود: ۳۱۹ هزار نفر متشکل از مدیران، معلمان و آموزگاران در اجتماعات عضو هستند و در دو محور در تولید محتوا در حال فعالیت هستیم و از اساتید زبده و معلمان نیز دعوت شده است.
ایران آنلاینانتهای پیام/