کاهش صادرات چین به آمریکا؛ هشدار کارشناسان در مورد کمبود کالا

جهان

96253
string(761) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"630","_w":"1119.9999999999998","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/10\/22e63feb755b6b9077176dcba608f9d7.jpg","_pr_css":"display: block; width: 171.429px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" کاهش صادرات چین به آمریکا؛ هشدار کارشناسان در مورد کمبود کالا

با اعمال تعرفه‌های سنگین دولت آمریکا علیه کشورهای مختلف جهان به ویژه پکن، ارسال کالا از چین به ایالات متحده به شدت کاهش یافته و باعث شده است که خرده‌فروشان بزرگ آمریکایی در مورد کمبود قریب‌الوقوع عرضه کالا هشدار دهند.

ایران آنلاین: شبکه سی‌بی‌اس آمریکا روز چهارشنبه گزارش داد: جنگ تجاری بین چین و آمریکا طی چند هفته گذشته تشدید شده و هر کشور در اقدامی تلافی‌جویانه، عوارض واردات خود را چندین بار افزایش داده است. در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به کشورهای دیگر ۹۰ روز مهلت داده تا وارد مذاکره برای تعرفه‌ها شوند، چین همچنان از این قائله مستثنی است.

به گزارش ایرنا، عوارض واردات آمریکا بر محصولات چینی اکنون به ۱۴۵ درصد رسیده و در همین حال، چین با اعمال ۱۲۵ درصد تعرفه بر محصولات آمریکایی، تلافی کرده است.

بر اساس این گزارش، در بندر لس‌آنجلس که به همراه بندر لانگ بیچ، حدود ۴۰ درصد از کل واردات از آسیا را دریافت می‌کند، حمل و نقل در هفته گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش یافته است و انتظار می‌رود این رقم همچنان کاهش یابد.

یوجین سروکا، مدیر اجرایی بندر لس‌آنجلس، روز ۲۴ آوریل (چهار اردیبهشت) اعلام کرد: ما اکنون شاهد کاهش جریان بار به بندر لس‌آنجلس هستیم. پیش‌بینی من این است که طی ۲ هفته آینده، ورود محموله‌ها ۳۵ درصد کاهش می یابد.

خرده‌فروشان آمریکایی پیش از اجرایی شدن تعرفه‌های گسترده ترامپ، برای واردات کالا به این کشور هجوم آورده بودند که این منجر به افزایش شدید واردات از تابستان گذشته شد.

اکنون، با اعمال تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی که کالاهای چینی را حدود ۲.۵ برابر گران‌تر از سال گذشته می‌کند، سروکا گفت: اساسا تمام محموله‌های ارسالی از چین برای خرده‌فروشان و تولیدکنندگان بزرگ متوقف شده است.

طبق گزارش «فلکس‌پورت» یک شرکت مدیریت زنجیره تامین، رزرو کانتینر از چین به آمریکا تا ۶۰ درصد کاهش یافته است.

این کاهش در زمانی رخ می‌دهد که معمولا دوره شلوغی برای واردات به آمریکا است. ناتان استرنگ، مدیر حمل و نقل دریایی «فلکس‌پورت»، گفت: ما معمولا شاهد افزایش رزروها در همه زمینه‌ها هستیم، زیرا تازه شروع سال حمل و نقل است. اکنون زمانی است که اقلام مربوط به مدرسه و هالووین وارد می‌شوند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، خرده‌فروشان احتمالا موجودی کافی برای 2 ماه را ذخیره کرده‌اند و تابستان که فرا برسد، مصرف‌کنندگان ممکن است متوجه شوند که بسیاری از محصولات موجود نیستند. انواع کالاها از طریق بندر لس‌آنجلس به دست مردم آمریکا می‌رسند.

سخنگوی این بندر نیز به سی‌بی‌اس گفت: پنج دسته اصلی واردات این بندر مبلمان، قطعات خودرو، پوشاک، پلاستیک و کفش هستند.

خرده‌فروشان بزرگ و موسسات کوچک هشدار می‌دهند که مصرف‌کنندگان ممکن است به زودی با کمبود موجودی به علت تعرفه‌ها مواجه شوند. کالاهایی که در قفسه‌های فروشگاه‌ها قرار می‌گیرند، پس از اضافه شدن تعرفه‌ها، ممکن است مشمول افزایش قیمت شوند.

تورستن اسلوک، اقتصاددان ارشد در شرکت سهام خصوصی «آپولو گلوبال منیجمنت»، به تازگی اعلام کرده است که تعرفه‌ها منجر به «قفسه‌های خالی در فروشگاه‌های ایالات متحده در عرض چند هفته و کمبودهایی شبیه به زمان کووید برای مصرف‌کنندگان و شرکت‌هایی که از محصولات چینی به عنوان کالاهای واسطه‌ای استفاده می‌کنند» خواهد شد.

آکسیوس برای اولین بار گزارش داد که هفته گذشته، مدیران عامل والمارت و تارگت به طور خصوصی به رئیس جمهوری آمریکا هشدار دادند که سیاست تعرفه‌های گسترده او در صورت ادامه یافتن می‌تواند منجر به ایجاد خلا در قفسه‌های فروشگاه‌ها شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان