دو کارخانه طلا در سیستان وبلوچستان آغاز به کار خواهند کرد

بازار

96535
string(742) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"405","_w":"720","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/12\/e973701baefc3976661434f2c2f1f129.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" دو کارخانه طلا در سیستان وبلوچستان آغاز به کار خواهند کرد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: حداقل دو کارخانه طلای دیگر در استان امسال آغاز به کار خواهند کرد.

ایران آنلاین: داود شهرکی در جمع خبرنگاران اعلام کرد سیستان و بلوچستان در صنعت به‌خوبی شکل گرفته و یک ششم تولید کود شیمیایی کشور در این استان انجام می‌شود. بخشی از مواد اولیه نیز در همان منطقه تأمین می‌گردد و یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید کود شیمیایی کشور در این استان قرار دارد. وی افزود ۸۰ درصد تور ماهیگیری کشور و بیش از ۸۰ درصد کنسرو ماهی در این استان تولید می‌شود و این استان با تولید بیش از ۳۰۰ هزار تن آبزی، یکی از قطب‌های اصلی است.

در حوزه صنایع فلزی، بزرگ‌ترین واحد شرق کشور و دو واحد مهم در استان فعال هستند. کارخانه فولاد جدید نیز به زودی بهره‌برداری می‌شود. وی گفت در بخش معدن، استان سومین ذخیره طلای کشور با شناسایی حداقل ۵۰ تن طلا است و امسال هدف حفاری ۷۰ هزار متر و معرفی چهار ذخیره بالای ۱۰ تن طلا در استان است.

وی همچنین به ظرفیت مس چهل‌کوره و ذخایر آنتیموان و تیتانیوم اشاره کرد و گفت در حوزه منیزیت، استان با ۴۰ درصد ذخیره و هدف ۱۰ میلیون تن، اولین تولیدکننده خواهد بود. در حوزه سنگ آهن نیز ۱۶ معدن با بیش از ۵۰۰ میلیون تن ذخیره وجود دارد.

اولین کارخانه طلای استان با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم شمش فعالیت می‌کند و دو کارخانه طلا و دو کارخانه مس جدید در راه‌اندازی است. رویکرد تجارت استان بر پایه تولید برای صادرات است و با کمک پارک علم و فناوری، تولید سیمان بدون کوره انجام شده است.

وی تأکید کرد دانشگاه‌ها باید بر ظرفیت‌های معدنی تمرکز کرده و ۱۰ چالش اصلی صنایع را برای پروژه‌های تحقیقاتی دریافت کنند. همچنین بر جذب نیروی متخصص بومی و گردش مالی کارخانجات در بانک‌های استان باید تمرکز شود. وی از برنامه‌ریزی برای استفاده از هوش مصنوعی در اکتشافات معدنی خبر داد و در پایان گفت: سیستان و بلوچستان با برخورداری از نیروی جوان، وسعت، مرزهای بین‌المللی، منابع معدنی و انرژی‌های تجدیدپذیر، می‌تواند نقشی کلیدی در توسعه کشور ایفا کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار