گزارش

10496
ادامه دعوا بر سر پنالتی: نوبت مرک و افنبرگ رسید

ادامه دعوا بر سر پنالتی: نوبت مرک و افنبرگ رسید

جنجال پنالتی اعلام نشده برای تیم ملی آلمان برابر تیم ملی اسپانیا در یورو ۲۰۲۴ هنوز ادامه دارد.

تیم ملی آلمان با قبول شکست برابر تیم ملی اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های اروپای ۲۰۲۴ از گردونه مسابقات حذف شد اما بحث و جنجال درباره تصمیم آنتونی تیلور که قضاوت این بازی را برعهده داشت و به عقیده آلمانی‌ها یک ضربه پنالتی را به سود این تیم اعلام نکرد همچنان ادامه دارد. اشتفان افنبرگ که پیش از این پیراهن تیم ملی آلمان را به تن داشت و حالا کارشناس این مسابقات است درباره این صحنه گفت: «از نظر من این صحنه خطای هند نبود و هیچ بحثی در این باره وجود ندارد.» او این اظهارنظر را در ستونش برای t-online نوشت و تاکید کرد که حرکت کوکوریا کاملا طبیعی بوده است.

اما مارکوس مرک که سابقه طولانی در عرصه داوری برای بوندسلیگا و یوفا دارد و قضاوت فینال یورو ۲۰۰۴ را برعهده داشته است در اسپورت وان با این ستاره سابق بایرن مخالفت کرد و گفت: «بحث‌های بسیار درباره پنالتی اعلام نکردن این صحنه انجام شده است. از نظر شخصی من، این صحنه کاملا پنالتی بود. هدف او کاملا مشخص بود و فقط می‌خواست سد راه توپ و مانع از ورودش به دروازه شود. این درست شبیه به تکلی است که با سر خوردن همراه می‌شود. اگر پا به توپ بخورد، خطا نیست و مشکلی ندارد اما اگر به بازیکن حریف برخورد کند، باید خطا اعلام شود. وقتی به ژستی که این بازیکن گرفته است نگاه می‌کنم مشخص است که به سمت توپ تمایل دارد و خطای هند با دستان باز برای من یک پنالتی مسلم است.»

افنبرگ هم در پاسخ به این اظهارات مدعی شد: «مارکوس همین الان گفت که می‌تواند حرکت بدن این بازیکن را ببیند که می‌خواهد جلوی راه توپ را بگیرد. من چنین چیزی نمی‌بینم و باید به این موضوع اشاره کنم.

حرکت دست او کاملاً طبیعی است و اگر از نزدیک دقت کنید متوجه می‌شوید که دستش بیشتر رو به عقب قرار دارد و خودش هم در حال کنار کشیدن است. و این چیزی است که در قوانین به آن اشاره شده است و به داوران هم توضیح دادند.»

با این حال، او انتقادهایی را هم از نحوه مدیریت این شرایط از سوی تیلور و یوفا مطرح کرد: «من انتظار داشتم که تیلور پس از پایان بازی جلوی دوربین ظاهر شود و این صحنه را توضیح دهد. در این صورت بود که فشارها بلافاصله از بین می‌رفت. رئیس کمیته داوران هم باید حاضر می‌شد. آن را با انجام ندادن این کار عملا داوران را از لطفی بزرگ محروم کردند.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های گزارش